Sveiciens šajā jaukajā vakarā! :)
Gribēju pajautāt, kāds ir jūsu viedoklis - vai meitene ar puisi var būt tikai draugi?
Izstāstīšu savu pieredzīti. Pagāsgad sāku tā pavisam vienkārši sarakstīties ar vecāku puisi no skolas (12.kl). Viņam bija draudzene, kas mani jau no sākta gala ienīda par to, ka mēs vsp sarakstamies. Man viņš protams iepatikās, bet jā, viņam bija draudzene. Tagad jau sen neesmu ar viņu runājusi, jo pateicu, ka man viņš patīk un es baigi sakašķējos ar viņa draudzeni un tagad jau sen esmu viņu aizmirsusi. Šis tikai tā, lai jūs zinātu, ka šī nav vienīgā tāda reize. :D Tagad man ir viens labs draugs arī no manas skolas un gadu vecāks. Atkal, no sākuma man šķita, nē, ar viņu nemūžam, tiešām uztvēru viņu pilnīgi savādāk, kā pārējos puišus, tikai kā draugu. Mēnešiem ilgi sarakstījāmies gandrīz katru vakaru, rēcām par stulbiem jociņiem un viss bija baigi forši, kā vienmēr esmu vēlējusies (man vienmēr ir licies tik jauki, ja tev bezmaz vai labākais draugs ir puisis, nezinu kapēc). Taču, nerakstītu par to šeit, ja man galvā vienā dienā nenoskanētu klikšķis, kas skaļi saka 'šķiet, ka man viņš patīk, neuztveru vairs viņu tikai kā draugu'. Un šeit es apstājos izvēles priekšā - bīdīt kaut ko, jo tiešām gribās un šķiet, ka varētu sanākt vai arī klusēt, ciesties un turpināt vienkāršu draudzību? Šeit gan es zinu, ka viņš nekur nepazudīs, arī pēc skolas beigšanas mēs vēl uzturēsim kontaktu. No vienas puses man negribas sabojāt draudzību, bet no otras gribētos , lai mēs būtu vairāk nekā tikai draugi. :/
Ko jūs darītu? Un ja spertu pirmo soli, kā? ;)