Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga "draudzene"

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009

Sveikas meitenes.

Man ir uznācis brīdis,kad nezinu ko īsti iesākt.:( Ir tā,ka manam puisim ir ļoti daudz draudzenes,kas ir meitenes.Tas protams nebūtu nekas,jo man arī ir draugi,kas ir puiši,bet ir viena tāda "īpaša" meitene no to viņa draudzeņu loka.Viņš ar viņu iepazinās,kad vienreiz bijām pašķīrušies,es nezinu vai viņam kaut kas ar viņu ir bijis vai nē.Viņš protams apgalvo,ka nē.Bet es vienreiz atradu viņa telefonā dzejoļus,kurus viņa viņam bija sūtījusi.Un vispār pēc iņas attieksmes redzu,ka viņa tikai tēlo parasto "draudzeni",lai gan patiesībā ir jūtas viņai pret manu puisi.Parasti,kad sāku kaut ko par viņu viņam teikt,ka man viņa nepatīk utt,tad beigās palieku muļķes lomā.Tā itkā es būtu kaut kāda greizsirdīga histēriķe.Un viņa tikai tēlo,ka vēl mums laimi utt,bet es taču redzu ka tā nav.Vakar atkal sastrīdējāmies dēl viņas,un viņa viņam ieteica lai viņš padzīvo bez manis,ka viņam vajagot satikties ar viņas,viņa viņu vienmēr atbalstīsōt utt. Es vienkārši nezinu ko man darīt.Gribu rīkoties gudri,nevis būt tās muļķes lomā,kas nezin ko ir sadomājusies:( Varbūt jums ir bijusi līdzīga situācija?

27.04.2011 14:44 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Turi draugus tuvu, bet ienaidniekus vēl tuvāk! Sadraudzējies ar viņu, izrādi interesi!
27.04.2011 14:48 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Tas būtu pārāk grūti,ņemot vērā cik ļoti man viņa riebjas,bet neslikts padoms.Varētu pacensties.Paldies:)
27.04.2011 14:59 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
jā, iedomājos to pašu ko womankind - sadraudzējies utt. esi allaž tuvumā un ucinies ar savu draugu viņas priekšā! ;)
27.04.2011 15:32 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Kaapeec jaaieriebjs cilvekam,kurs jebkura bridi iegrudiis dunci,kapeec ar tadu jaklust par draugu? Man bija lidziga situacija,biju riebiga,un neparmetiet man privatipasnieciskumu,tur jau jaajauta puisim,ko vins isti doma un,protams,ka vienmer noliegs.Vnk-vai nu vina vai Tu!
Vnk draugam dzejolus,es atvainojos,nesuutu,ja Tev butu tads draugs,kas suuta dzeju,sorry,Tavs puika jau sen butu no biksem izlecis.Nebusim naivas un nebojasim sev nervus!
27.04.2011 16:11 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Tas ideja par sadraudzēšanos ir vnk smieklīga.Interesanti,ja situācija būtu otrāda-meitenei būtu uzmācīgs ''draugs'' vai tad viņas puisim arī vajadzētu ar ''draugu'' satuvināties un par baigajiem draugiem kļūt?Džeks tādam tirliņam vnk sejā iedotu.Šajā konkrētajā situācijā ''draudzenīte'' būtu pelnījusi.Lai nu kā,esi stipra un netaisi kašķus,jo tos ''draudzenīte'' varēs izmantot savā labā(stāstot kāda tu briesmīga un kašķīga,bet viņam mīļa un jauka utt).Nomierinies,esi mīļa pret savu puisi utt un,ja ir brīdis,tad zem četrām acīm ''draudzenītei'' pasaki visu,ko par viņu,viņas dzeju un pārējo domā.
27.04.2011 16:21 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
sen atpaklj vienaa diskusijaa liidziigaa jau esmu paudusi savu viedokli par sho teemu...un atkaartojos veelreiz, ja vinjam draudzenes, kas dziives garumaa naakushas no beerniibas, tad tur nekas nosodams nav, un njemot veeraa to, ka cilveeki kljuust pieaugusji un viniem veidojas attiecibas un gimenes, tad parasti ar taam pashaam bernibas draudzenem kontakts paliek arvien retaaks...bet ja dzeks ir sapazinies nesen ar kaadu tjipa "draudzeni" un apgalvo, ka ir laba draudzene, tad piedodiet, man taa liekas acu aizmigloshana. Tas ir mans viedoklis. Ja maneejam peekshnji paraadiito "draudzene", tad es uzskatiitu, ka muusu attieciibaas nav kaut kas riktiigi un meeginatu noskaidrot, jo ne no shaa ne no taa, neieguust jaunus draugus meitenes.
27.04.2011 16:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!