Drauga "draudzene"

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009

Sveikas meitenes.

Man ir uznācis brīdis,kad nezinu ko īsti iesākt.:( Ir tā,ka manam puisim ir ļoti daudz draudzenes,kas ir meitenes.Tas protams nebūtu nekas,jo man arī ir draugi,kas ir puiši,bet ir viena tāda "īpaša" meitene no to viņa draudzeņu loka.Viņš ar viņu iepazinās,kad vienreiz bijām pašķīrušies,es nezinu vai viņam kaut kas ar viņu ir bijis vai nē.Viņš protams apgalvo,ka nē.Bet es vienreiz atradu viņa telefonā dzejoļus,kurus viņa viņam bija sūtījusi.Un vispār pēc iņas attieksmes redzu,ka viņa tikai tēlo parasto "draudzeni",lai gan patiesībā ir jūtas viņai pret manu puisi.Parasti,kad sāku kaut ko par viņu viņam teikt,ka man viņa nepatīk utt,tad beigās palieku muļķes lomā.Tā itkā es būtu kaut kāda greizsirdīga histēriķe.Un viņa tikai tēlo,ka vēl mums laimi utt,bet es taču redzu ka tā nav.Vakar atkal sastrīdējāmies dēl viņas,un viņa viņam ieteica lai viņš padzīvo bez manis,ka viņam vajagot satikties ar viņas,viņa viņu vienmēr atbalstīsōt utt. Es vienkārši nezinu ko man darīt.Gribu rīkoties gudri,nevis būt tās muļķes lomā,kas nezin ko ir sadomājusies:( Varbūt jums ir bijusi līdzīga situācija?

27.04.2011 14:44 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
mazais nazīc, paldies par atgādinājumu, bet tad, ja kādam jāiet, lai taču, vīriešu pasaulē netrūkst!
27.04.2011 15:55 |

Reitings 315
Reģ: 20.04.2011
ķīvīt-es jau tikai saku,nerunāju par tevi konkrēti,bet vnk ir dāmas,kas aizvilina čaļus un pēc tam brīnās,ka pēc laika čalis pie citas aizgājis arī un tad raksta cosmo "ko man būs" :-D
27.04.2011 16:00 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Jā, man arī nepatiktu ja manējais tā dara. Mēs ar viņu arī bijām labākie draugi un tagad esam pāris :D Bet nu labi, tas ir tāds īpašs gadījums. Es domāju, ka jāmēģina ar draugu kaut kā izrunāt, ka Tu nejūties labi, ja viņš tā salīdzina utt. Nu nevar taču teikt, ka viņa vnm atbalstīs un tu nē...

Par draugiem runājot, man arī ir viens draugs no puiša draugu loka, ar kuru ļoti labi saprotamies. Apmaināmies ar garām vēstulēm par dzeju, par literatūru, teātri, par brīvo laiku un vis kaut ko citu, un neviens no mums nekādā gadījumā nedomā par otru kā tikai par draugu tā kā ir iespējams ļoti labi draudzēties ar prretējo dzimumu, tomeŗ man nekad neienāktu prātā draugam teikt, ka tas čals redz novērtē dzeju, bet viņš nē. Un tā tālāk.
27.04.2011 16:04 |

Reitings 36
Reģ: 26.04.2011
Sveiks;)

šī situācija man tiešām ir pazīstama-drauga draudzene.
Meitene ar puisi dzīvoja kopā visbija labi,bet vnm tā draudzene.
Par puisi neko negrsiu teikt,bet tā viņa labā draudzene vienmēr un visur bij viņam klāt-maita gudra un viltīga.

Galu galā 3meitenes viņš nomainīja un tagad jau 1,5 gadi pēc 4 "draudzības" gadiem ar draudzeni dzīvo kopā.

Tā lūk-situācija pazīstama, bet Tev tiešām jārīkojas gudri, jo tā viņa draudzene, Tev vienmēr smaidīs vēlēs labi un pratīs gaidīt ;)
27.04.2011 16:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits