Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sieviešu nepilnības vīriešu acīs

 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Ir milzum daudz nemaināmu, neietekmējamu un nelabojamu iemeslu, kāpēc mūsu attiecības ar pretējo dzimumu var neizveidoties vispār vai noiet greizi, taču daudz vairāk ir to traucēkļu un it kā sīkumu, kuri neiedomājami tracina vīriešus un sievieti no iekārojamas dievietes pārvērš aseksuālā vecmāmiņas dubultniecē.

Šodien stāsts par sieviešu trūkumiem, kurus ir viegli labot, lai dāmu atkal vērstu par princesi un kārotais princis viņai nepaietu garām.

Vīriešiem nepatīk visi sievietes mākslīgie uzlabojumi, kuri izpildīti nepienācīgā kvalitātē, kas vīrietim rada pārliecību, ka viņš tiek apzināti čakarēts

Andis, 29 gadi, ierēdnis: „Man šermuļus uzdzen visas tās ietetovētās uzacis un lūpu kontūras, pielīmētie nagi garumā, kas traucē nospiest telefona pogas. Pirmais, kas nāk prātā, kad kaut ko tādu ieraugu – kā sieviete ar tādiem nagiem var noslaucīt dibenu. Apbrīnojami, cik sievietes ir attapīgas, izdomājot aizvien jaunus satvēriena veidus, lai tomēr varētu kādu kustību izdarīt ar neiedomājami garajiem un dažkārt arī spicajiem ērgļu nagiem. Skaistumu es tajā nesaskatu, tikai neērtības. Vēl viena lieta - acu kontūras, kas ir daudz garākas par acīm kā tai aktrisei – pavedinātājai filmā „Briljantu roka”. Es taču redzu, kur sievietei beidzas acs, tad kāpēc man mēģina iestāstīt, ka tas ir kaut kur citur?”

Raimonds, 42 gadi, tirgotājs: „Šausmīgi nepatīk sievietes ar tetovējumiem. Kā ieraugu tādu delfīnu vai taureni, kas sācis izbalot, domāju vienīgi par cietumniekiem. Īpaši slikti tas izskatās tad, ja tetovējums ir neproporcionāls augumam, maziņš un labi redzamā vietā. Vienmēr domāju par to, ko sieviete ar tetovējumu ir gribējusi pateikt.”

Iekāres slepkava ir sievietes nevīžība dažādās izpausmēs

Juris, 45 gadi, deputāts: „Ja es sievietei vasarā sandalītēs ieautām kājām ieraugu nekoptus papēžus, tas man liek vienkārši riebumā no viņas novērsties. Saplaisājusi āda, kur dziļajās rievās jau dubļi krājas... Turklāt komplektā ar lakotiem, bet jau nolupušiem nagiem. Tas ir kaut kas traģisks! Savās domās tad vizualizēju kā šādas sievietes papēži gultā strīķējas pret palagu, aizķert to un palags ieķeras viņas papēžos... Atbaidoši! Manā skatījumā šādai nolaidībai nav attaisnojuma. Līdzīgi ir arī ar izvirzītiem pēdu kauliņiem, kas gan neglīti izskatās, gan deformē apavus, gan arī pašai sievietei pēc būtības taču tikai sarežģī dzīvi – tie mēdz būt sāpīgi un krietni apgrūtina apavu iegādi. Tagad ir pieejamas operācijas, ar kurām viegli var novērst šo patoloģiju, tāpēc man nav īsti saprotams, kāpēc šis defekts netiek labots.”

Muntis, 33, tiesneša palīgs: „Mani atbaida sievietes, kuras nagus apgrauž un tad pirksti izskatās kā strupulīši, tas parasti ir komplektā ar aizaugušiem ienadžiem, kas nagus padara praktiski neredzamus un tad man pilnīgi zosādu uzdzen doma vien, ka tādi pirksti varētu man pieskarties.”

Andrejs, 36 gadi, jurists: „Nav nekā briesmīgāka par sievieti ar cauriem, šķībiem vai iztrūkstošiem zobiem. Arī zelta zobi izskatās diezgan eksotiski. Sievietes smaidam ir jābūt žilbinošam. Domāju, ka sievietei vispār ir nepieļaujami nerūpēties par saviem zobiem. Caurumiem komplektā nāk slikta smaka no mutes un tas nokauj pat vēlēšanos mīlēties ar savu sievu. Jā, ir gadījies, ka no tādas elpas gribas steigā novērsties, bet attiecību nebojāšanas vārdā es izvēlos saņemt dūšu un aizrādīt, ka ir radusies tāda problēma, ko pats jau var arī nepamanīt. Līdz šim mana sieva ir bijusi pateicīga, ka uz to norādu un vienmēr arī steigā devusies pie zobārsta. Domāju, ka vēl trakāka ir smēķējošas sievietes elpa. Mana sieva gan nesmēķē, bet, piemēram, tādai kolēģei pat blakus stāvēt ir pretīgi. Tas pats attiecas arī uz sasvīdušām sievietēm, dažkārt viņu sviedri ir toksiskāki nekā vīrietim.”

Sīki kosmētiski defekti, ko pati sieviete, iespējams, uzskata par sava izskata rozīnīti var izrādīties pārsteidzošs šķērslis attiecību veidošanā

Aldis, 47 gadi, miesassargs: „Ja sievietei uz sejas ir liela dzimumzīme vai līdzīgi veidojumi kā diez gan labi atpazīstamajam bijušajam deputātam, nespēju skatīties ne uz ko citu kā tikai uz šo vietu. Skatos un domāju, kāpēc ar to sieviete sadzīvo. Varbūt pati vairs neredz? Domāju, ka sievietei ir jābūt ārkārtīgi diženai personībai, lai aiz tās to nejauko pumpu nespētu ieraudzīt. Visos citos gadījumos tā noteikti traucēs. Zinu dāmu, kas pie virslūpas sev piezīmē dzimumzīmīti, tas nu ir nepārspējami stulbi – piezīmēt sev defektu. Kāpēc tā jādara?”

Georgs, 40 gadi, treneris: „Nav noslēpums, ka ūsas un bārda ir ne tikai vīrietim. Maza pūciņa virs lūpas jaunai sievietei dažreiz izskatās diezgan mīļi un pat pikanti, taču kā jau jebkuras pārmērības – redzami sari uz zoda, kurus dažas mēģina pat skūt, ir vienkārši šausmas. Gribi kafejnīcā pie galdiņa maigi saķert zaķi aiz zodiņa, bet atduries pret dzeloņdrātīm. Arī ūsiņas reizēm ir labi redzams defekts un tad ir jādomā, vai ar tādu pusvīrieti vispār es spētu skūpstīties. Un vēl mani tracina kopā saaugušas uzacis – tas nav skaisti un liekas, ka sieviete ir dusmīga un ar dusmīgu sievieti pilnīgi nevienam negribas mīlēties. Var jau, protams, lepni pievienoties monouzaču brālībai un ar laiku pat kļūt par tās līderi, tomēr prātīgāk būtu vienkārši labot šo dabas kļūdu.”

Šinjoni, parūkas un pieaudzētie mati ierindojas vienuviet ar uzkasītām frizūrām un nedabisku toņu matu krāsojumu

To var nosaukt arī par stila neveiksmi, bet visbiežāk tradicionāli orientēts vīrietis tomēr nevar saprast, kāda ir motivācija tieši tādas – lillā, koši sarkanas vai zilas matu krāsas stila izvēlei. Tikpat apetīti atsitošas ir arī bizes sievietei, kas vecāka par 12 gadiem.

Gunārs, 41 gads, šoferis: „Ja koši sarkanus matus nokrāso foršs zaķis, tad man nav ko iebilst, taču ja to pašu krāsu izvēlas vīstoša matrona treniņbiksēs, tad tā jau ir katastrofa. Sievietes matiem vispār ir jābūt mīkstiem un iespējami dabiskākiem, citādi pieskārieni sabojātiem matiem kā stikla vatei vairāk rada asociācijas ar būvlaukumu, nevis sievišķību un maigumu.”

Nekopta intīmā frizūra var izrādīties putnubiedēklis tavām jaunajām attiecībām

Uldis, 37 gadi, advokāta palīgs: „Man ir svarīgi redzēt un viegli piekļūt sievietes jaukākajai vietiņai, tāpēc tur nekas nedrīkst traucēt – ķerties starp zobiem, līst degunā, visam jābūt glīti sakoptam, bet krāsainas sirsniņas un eņģelīši bikini zonā ir muļķība un lieka naudas tērēšana. Varbūt tas uzbudina pašu sievieti un tad ir attaisnojami, bet citādi – pilnīgi lieki. Otra galējība – pēc epilācijas ieauguši matiņi, iekaisusi āda vai pumpas. Izskatās ļoti neveselīgi un to redzot gribas bēgt bailēs no kādas venēriskas slimības. Arī matiņi ap krūšu galiem ir atbaidošs skats, domāju, ka tam ir jāpievērš lielāka uzmanība un tie jālikvidē.”

Dažkārt mēs, sievietes, nenovērtējam vīrieti, iedomājoties, ka viņš ir primitīvs dzīvnieks ar klapēm uz acīm, kas nekad neredz mūsu jauno kleitu un matu griezumu, taču tā tas tomēr nav. Viņi redz visu, bet divtik labi tad, ja kaut kas nav kārtībā. Ikviens vīrietis blakus sev vēlas redzēt gaumīgu un sakoptu sievieti, tāpēc ieklausīsimies viņu novērojumos, koriģēsim to, kas nav labā tehniskā stāvoklī, bet nepārcentīsimies ar uzlabojumiem!

_____

Izlasīju vienā portālā (komenti arī super bijuši :))

Tā padomāju, cik ļoti daudz vīrieši no sievietēm grib :))

It kā daudz kas ir tik ļoti loģiski, arī sievietes grib būt skaistas koptas, bet no otras puses par to kauliņu operāciju - nju pilnīgs absurds vai arī dzimumzīmītes, ir tak cilvēki, kuriem izdzimts daudz dzimumzīmīšu un ar gadiem paliek arvien airāk, un ja lielākas likvidē, tad visas neviens ārsts neļaus likvidēt...

Tāpāt ar zobiem, pazīstu sievieti, kurai no mutes, sorry, smuird, bet ar zobiem viss Ok, un arī gastroenterologs neko nav varējis atrast...

Dzīvē jau visādi gadās...

Piemērām, par mani, bērnībā sa..to hormonu dēļ man ne tikai tizlais svars svarstās un nekrīt kā vajag, bet arī aug matiņi uz zoda (it kā hormoni vairāk vai mazāk līmenī beidzot, bet nju šādas tādas problēmas ir:) es it kā likvcidēju tos matioņus neeaug daudz, bet jau tāpāt paniski baidījos, ka var ataugt kāds (nju ne paniski, to jau pārspīlēju :))...

Gribās dzirdēt vaji Jūsuprāt tie "uzbraucieni - piezīmes" ir pamatotas un jūsu skatījums uz to visu caur mūsdienu sabiedrības prismu :)

Man gan šķiet, ka LV meitenes (vairākums :)) ir daudz koptākas par večiem :D

26.04.2011 14:07 |
 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Zinu, ma gari, bet pavasara pucēšanas buma laikā likās interesanti (un pretrunīgi :)) palasīt :))

P.S. Nesen Ievā izlasīju, ka pārmērīga aizraušanas ar veselīgu dzīvesveidu un sportu arī jau skaitās kaut kāda psiholoģiskā novirze (nju kad cilvēks jau stundām sporto un visu laiku velta savas ēdienkārtes sastādīšanai :))

Tas tā pārdomas par mūsdienu kanoniem un pārmērībām - kur beidzas pašpietiekamība un veiksmīga, laba, pareiza dzīve, super izskats un pašpietiekamība un kur jau paradās kaut kas cits...

Aizdomājos, ka it kā gribaš sevi mainīt un uzlabot, bet tagad padomāju - cik labi, ka pagaidām ja kaut ko daru, tad daru pārsvarā sev par prieku vai veselības labā, bet tā robeža mūsdienās točna ir trausla :)
26.04.2011 14:11 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Ir kaut kāds konkrēts vārdu skaits, ko taurenīte ir apņēmusies katru nedēļu uzrakstīt? Nelasīju, garais palags drīzāk nobiedēja...
26.04.2011 14:19 |
 
Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Šajā sakarā man prātā nāk tikai klasiskā frāze- lai tie lielie runātāji un spreidelētāji paskatās paši uz sevi. Var jau prasīt princesi, bet sākumā, lai vīrietis pats kļūst par princi. :)
26.04.2011 14:20 |
 
Reitings 40
Reģ: 17.08.2009
Nu taisnība jau ir :-)
26.04.2011 14:20 |
 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
ķīvīte, līdz svītrai ir citāts no raksta (domāju, ja kādu ieinteresēs, varbūt, vajadzēja to pieminēt jau nosaukumā..), manas domas ir pēc svītriņas un burtiņu nav nemaz tik daudz :)

Bet, protams, kam nepatīk mani pāltraki, var jau arī nelasīt :)
26.04.2011 14:24 |
 
Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Es ar šo kādu laiku atpakaļ lasīju un gandrīz vai paliku dusmīga :D nav jau brīnums, kāpēc sabiedrībā valda neadekvāti augstie standarti, kādai jābūt sieviete un ja neizskatās kā bārbija vienmēr un visur perfekta, tad tas ir tik atbaidoši, pfff. es nekad negribētu saieties ne arvienu no tiem vīriešiem.
tur vēl bija minēts par to pēdas izvirzīto kauliņu, cik pretīgi utt. un palasīju komentāros, kā sieviete aprakstīja to pēc operācijas posmu. Tad jau tiešām vīriešiem ar alus vēderu uz 40it ir jāiet uz tauku atsūkšanu utt :D
nez, katram cilvēkam ir savi trūkumi,neuzskatu, ka kāds ir perfekts, nu ja nu vienīgi mulates :D
gribētos ar tiem vīriešiem dzīvē parunāties, apsēdinātu, citādi deguns iesprūdis nereālos mākoņos :D
26.04.2011 14:26 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Lasiju pa diagonaali, bet kopuma piekritu!
Protams, ari virietim ir japadoma, vai vinjsh ir sakopts un neprasa shada veida lietas tikai no sievietes, kamer pats staigaa tads nekads.
Bet vispar - tiri normali viedoklji.
26.04.2011 14:26 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
sheit jau netika pateikts nekas taads woow..tiiri primitiivas lietas...un tas ir tikai loghiski,ka sieviete sakopj sevi.... un jaa..viirieshi gan ir neviizhiigi,bet no sievietes prasa wooooww:D
26.04.2011 14:26 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
izlasīju tikai pāris frāzes un pēc tām sliecos piekrist Abalonei.
neticu, ka pašiem viss ir novalsēts un nav nevienas dzimumzīmes.
26.04.2011 14:27 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
tb novaksēts
26.04.2011 14:28 |
 
Reitings 213
Reģ: 17.08.2010
izlasīju tos viedokļus, ir jau patiesi, bet nu varbūt nedaudz pārspīlēti. un nedomāju, ka tie paši vīrieši ir perfektuma iemiesojumi. :-D
26.04.2011 14:28 |
 
Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Ļoti neiedziļinājos, bet pārskrienot pāri, likās brīžiem muļķīgi.
Kur tie veči tādas sievietes ir dabūjuši?
26.04.2011 14:29 |
 
Reitings 399
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu lielai daļai šiem vīriešu viedokļiem - protams, tadas galējības kā pilnībā saplaisājuši papēži ar dubļiem un tml preteklības normāla sevis mīloša sieviete nepieļaus :D

Bet par tiem dabas defektiem - tie vīriešu viedokļi tādā pusaudžu prātā... Dabas defekts ir dabas defekts. Kad būs nauda un/vai iespējas - noversīs. Ja konkrētam vīrietim tas ir pretīgi, tad cits to sievieti tā pat iemīlēs un vēl palīdzēs novērst, ja sieviete to vēlēsies.

Jā, un piekrītu, lai tie lielie runātāji paskatās uz sevi - vai paši nestaigā melniem nagiem un smirdīgu muti apkārt...:D
26.04.2011 14:30 |
 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Par tā kauliņa poperāciju ir dzirdēts daudz par sarežģījumiem... ir arī svarīgākas lietas, ko var likvidēt.. bet to teicis deputāts, tam jau vienmēr viss slikts, laikām...

Arī par tetuvejumiem, ir sievietes , kurām nepiestāv, bet uzreiz salīdzināt ar cietumniecēm... Vīrietis jau arī nezin, kāpēc sieviete bnokrāsoja matus zaļus, man viena paziņa nodzina matus pa pliko, kad uzzināja, ka drīz mirs (paldies dievam, diagnoze izrādījas maldīga)... a kāda, varbūt, matus zaļus nokraso tajā situācijā :)
26.04.2011 14:30 |
 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Bet par to pārspilēto skaistumu - nju ir gandrīz visām bārbijām vīrietis pie sāniem, tātad daudziem arī patīk :) Un potņikus daudzi saktās, kur ktra otrā tāda barbija ar mākslīgu... visu :)

Katram sava gaume :)
26.04.2011 14:33 |
 
Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Jā, tā vien šķiet, ka visi tie runātāji ir no žurnālu glancētajiem vākiem izkāpuši :D
Ok, tās minētās lietas, kas saistītas ar elementāru sevis nekopšanu nav attaisnojamas, bet tas tiek pasniegts tik pretenciozi, ka parauj dusmas :-/
26.04.2011 14:35 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Uzskatu,ka stulbi teikt taa par dzimumziimeem ,izvirziitiem kauliem utt. Latvijaa ir skaistas un koptas sievietes,ko nevareetu teikt par viirieshiem.
26.04.2011 14:35 |
 
Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Taurenīt- optimist, starp citu, tāda 45 gadus veca deputāta Jura nemaz nav, ja ar to ir domāts Saeimas deputāts:-)Ja nu vienīgi izbijušais Saeimas deputāts, kas dzērumā sasita dienesta Land Cruiser :-P Tā ka šis teksts var būt arī patvaļīgs žurnālista izdomājums meiteņu kaitināšanai :-D
26.04.2011 14:47 |
 
Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Nez, tie vīriešu uzskati ir dažādi, man laikam ir laimējies ar savējo - kaut kur ar lasīju, ka džeki izsaka pretenzijas pret to, ka meitenes pa mājām staigā treniņtērpā, mati saņemti astē utt. un kad es to lasīju, tieši tā ar izskatījos :D a manējais pateica, ka tā pat esot seksīgāk :D mājas ir mājas, neuzskatu, ka man te jāstaigā augstpapēžu kurpēs utt., protams, sakopta, glīšs treniņtērps nevis izsēdētu dibenu un ceļiem :)
26.04.2011 14:47 |
 
Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Tējas roze, man gan bija doma, kaja arī ir tāds deputāts, tad vārds mainīts, jo ļoti ātri būtu izskaitļojams :)

Vispār ja paskatīties tuvāk, tad ir jau šaubas, ka vecene rakstīja, jo daudz veči nezina specifiskus terminus kā ieauguši matiņi un ka tāds kauliņš ir patoloģija (pati nesen uzzināju :))
26.04.2011 14:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits