annika, ne vienmēr, tas var būt kā pīlins, kam nav tas skurbējošs sastāvs, vnk notīra netīrmumus un atmirušo ādu ar citām sastāvdaļām, piem., augļskābēm.
nu man uz zoda periodiski parādās diezgan neforšas pumpas,rētiņas ar no vinjaam paliek,sarkanas,nesmukas,saapiigas...zods diemžēl gandriiz nekad nav ''tiirs'' un veeel tie melnie punktinji.....vaiii.
Vienkārši - ja ir vaļēji pušumiņi, skrubi lietot nedrīkst - neiesaka! Tā tiek pārnēsāta infekcija.
Kas attiecas uz to, ka Tev ir uz zoda - hormonus esi pārbaudījusi? kko no hormonāliem līdzekļiem lieto?
hormonālos preparaatus nekaadus nelietoju,paarbaudiijusi gan neesmu...(ja vien parastajaas asins analiizees to neuzraada) man shii probleema jau no 16 gadiem,paariet negrib pat manos 22 :(
es Tev tiešām silti iesaku pārbaudīt, pēc pieredzes saku: man pirmsatm i ceakālijju piespēlēja, i sazin vēl ko - visas problēmas atrisinājās pievēršosties hormonu sakārtošani.
Protams, arī kopšanas līdzekļi svarīgi - es lietoju no Biodremas, Lierac, tagad pamēģināšu Avene Clearance - vakar nopirku.