Vai kāda no dāmām domā skriet Nordea maratonā? Ja jā, tad jūs varētu padalīties kā jūs viņam gatavosities? aa jā kādai mājās nemētājas soļu skaitītājs, kuru varētu aizlienēt, parādā nepalikšu.:)
Jā, piedalīšos, skriešu 10km.
Kā Tu domāji, uzdodot jautājumu, kā gatavosieties? Tas jau bija jāsāk sen, mēnesis tikai palicis. Nu ok - ja 5km plāno noskriet/noiet ap 1h, tad var tā neiespringt :)
Tagad cenšōs skriet maksimāli bieži, ja ne katru dienu, tad katru otro noteikti, skrienu ap 8km.
Jā, skriešu 5 km. Skriešanā esmu iesācēja :-) Man ir sastādīts individuāls skriešanas plāns, pie kura cenšos pieturēties. Skrienu vidēji trīs reizes nedēļā, pakāpeniski palielinot gan laiku, gan attālumu. Paralēli braucu ar riteni.
Nu es vakar sāku tikai skriet. Noskrēju 6km. Mans mērķis noskriet 10km. Vispār es nebiju plānojusi piedalīties līdz pagājušajai 4dienai, tādēļ arī tikai tagad sāku atgūt nokavēto.
Skriešu 5km, man tos pašus ir ļoti grūti noskriet, neskatoties uz to, ka pati skriešana man ļoti patīk. Nav man kaut kāds īpašs grafiks, skrienu, kad iegribas. :-)
Es skriešu šogad pusmaratonu - nepilnus 22 km. Pagājušogad skrēju 10km. Trenējos 3-4reizes nedēļā paskrienu pa vakariem pēc garastāvokļa un brīvā laika iespējām no 4-9km apmēram, vēl jāapgreidojas, jāpaskrien katru nedēļu ar vien vairāk.
BET neskriešu Nordea, jo dārgi un arī pārāk ātri. Es ziemā neskrienu, tagad tikai pirmās nedēļas atsāku trenēties, tāpēc pusmaratonu skriešu laikam augustā Kuldīgas maratonā. Pa vasaru būs uzkačājies labāks skills :D
Tās cenas ir diezgan šausmīgas, bet var atrast citus veidus kā piedalīties pa mazākām naudām! Piemēram, lielākā daļa no jums vēl mācās, noskaidrojiet vai iespējams skriet caur skolu! Ja jums ir atsaucīga skola, tad jūs tiksiet uz maratonu tikai par 1ls, piemēram, kā es!
Varbūt kāda vēlas noskriet manā vietā? :-P Vienīgais nosacījums, ka būs jāskrien skolas izgatavotā krekliņā un piedalīšanās, protams, bezmaksas (skola apmaksā )
Es netieku tajos datumos, tāpēc jāatrod kāda/kāds manā vietā :-D [email protected] ja nu kādai ir vēlēšanās noskriet bezmaksas :-)
P.s Būs vel bonus klāt, par piedalīšanos,bet tā jau ir cita saruna :-P