nu tad par mani

Reitings 447
Reģ: 25.06.2009

Sveikas :-)

Esmu sākusi tievēšanas procesu,nav doma nomest konkrētus kg,bet apkārtmērus,tauciņus gan :)

Es apm. 3 reizes nedēļā paskrienu,pēc tam pildu dažādus vingrojumus (cik daudz nu kurā reizē man gribās). Pa atlikušo laiku braukājos ar riteni.

Šo visu es daru neilgu laiku,bet nu ceru,ka šis viss man ieiesies par regulāru ''pasākumu''. :D :)

Un kā būtu labāk :

Man izturība švaka,tāpēc skrienot es ātri nogurstu-protams apstājos. Bet varbūt labāk būtu riktīgi cīnīties ar sevi un turpināt skriet,kaut gan justu,ka to vairs nevaru?!

Un kā ir ar rokām.. tās man tādas kā apaļīgas ir-nu ar tauciņiem. Pēc tās pašas skriešanas es piepumpējos un pataisu vingrojumus ar mazajām hantelītēm,BET vai tas samazinās manas rokas vai varbūt tikai uzkačās-ko man nevajag!? :-/

22.04.2011 22:42 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Man arī esot apaļi vaidziņi palikuši, draugs tā teica, bet viņam baigi patīk, saka , ka izskatoties pēc sievietes, bet tas mani tā grauž :-D
Es gribu skriet, bet bikses nevaru tajā stulbajā skapī atrast :D
25.04.2011 14:50 |

Reitings 447
Reģ: 25.06.2009
ahh,šķiet,ka sākot ar rītdienu,būs jāceļas agrāk par pus7!!! 8-)

Bet,kas ar tām rokām? Kā lai tās padara tievākas? <-- jūs man tā arī neatbildējāt. :D
25.04.2011 15:18 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
zaķēn, ja samazināsies kopējais tauku procents organismā (skrienot samazināsies), tad arī rokas kļūs tievākas + vēl vari pavingrot ar hantelītēm. Lai rokas kļūtu slaidas vajag ar vieglāk hantelītēm (0,5 l pudelītēm vai tml.) ar daudz atkārtojumu skaitu vingrojumus pildīt (turpretī, ja grib muskuliņus un smuku reljefiņu, tad ar smagākām hantelēm mazāk reizes) :-)
25.04.2011 20:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)