Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Punšs

 
Reitings 107
Reģ: 16.03.2009

Meitenes! Pastāstiet kā jūs taisat punšu -kādās proporcijās -šampis, šņabis utt. Būšu pateicīga! (l)

21.04.2011 21:16 |
 
Reitings 18
Reģ: 29.01.2009
mees parasti panjemam vislielaako atrodamo stikla bljodu, pielejam snjabi kaadu puspudeli un tad šampi, cik vien var :-D kad iesaakts dzert un juut, ka liimenis traukaa kriitas, meklee, ko veel var pieliet klaat, lai to atkal paceltu uz augshu :-D bet par galvassaapeem naakamaa riitaa negalvoju (l) :-D un protams pamataa garshiigaakie auglji, kaadus var - zemenes, apelsiini, arii arbuuzu (l) :-)
21.04.2011 22:02 |
 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Mana punša recepte;
1 burka ar konservētiem augļiem;
Vīnogas, āboli, apelsīni sīki sagriezti;
300g ruma;
3 pudeles šampanieša;
500g sarkanvīna:)
21.04.2011 22:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits