Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tas nepāriet..(2.)

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009

Atkal pienakusi mana pārdomu diena, un labprāt saņemtu viedokli.

Lai nebūtu jāstāsta diezgan pagari, šeit var izlasīt, kā tas sākās..

http://cosmo.lv/mine/forum/19/topic/89174/?rand=1675012372

Nu jau ir pagājušas 3 nedēļas, mēs katru vakaru regulāri apmainamies ar sms, tikai tas vienmēr beidzās ar to, ka es izmiegu, jo darba diena ir ļõti smaga.

Satikušies neēsam, jo šobrīd ir ļoti saspringts darba laiks, un es fiziski nevaru aizbraukt līdz viņam, kā arī viņš nē, jo strādā 2 darbos.

Viņš ir labs frizieris- Kurš pavada savu darba laiku skatēs, un viņam apkārt ir tik daudz burvvīgu sieviešu.Brīvdienās viņš strādā kādā klubā par bārmeni, un arī tur..

Rodās pat sajūta, ka abi izvēlējāmies nepiemēŗotu laiku, vietu, jo mēs tiešām pat nespējam satikties. :-/

Vienīgais kas mūs vieno ir atmiņas, dīvainas sajūtas, un jaukas sms.

Bet es nesapratīšu viņu- Jo man šķiet, ka šis viss pāries, agri vai vēlu.Mēs viens par otru domājam, ar tādu drošu sajūtu, ka esa viens otram sirsniņā, bet es sāku aizdomāties par to, ka man ļoti daudz pietrūkst tas, ko iespējams es nevaru saņemt.Un varbūt tomēr sim te nav jāpiepildās?

Mēs katrs skrienam pa savu ceļu,savu ikdienu.

Pārsteidzoši ir tas, ka līdz plkst.22.00 viņš nekad nedod ziņu par sevi, bet tālāk viss aiziet, jau tad kad es iemiegu..

20.04.2011 22:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits