Hei! Gribu uzjautāt jums, meitenes, kā ir ar make-up laikā, kad esat nosauļojušas savas sejiņas smuki brūnas? :-D Ko lietojat, ko nē? Vai lietojat jebkādas bāzes/tonālos/pūderus/bronzerus vai labprātāk atstājat seju tīru? Paldies :-)
Vasara cenšos uz vaidziņiem uzlikt mirdzošo bronzeri, negribas vasaras laikā smērēt baigo kārtu, turklāt lai saulīte labāk tiek sejai klāt un pacepina...
Nu tikai uz vakara pasākumiem tonālo...ziemā gan lieku patstāvīgi.
Ja regulari apmekleju solariju, vispar neizjutu vajadzibu pec tonala krema. Lietoju tikai mazliet pudera vai bronzera.
Ta ka principa jau kadu gadu tonalo lietoju tikai uz kadiem vakara pasakumiem un ari ne vienmer.
LAi arī no kājām līdz krūtīm esmu nēģeris, man seja un dekoltē vienmēr ir balts (e) (e) (e) (e)
Es arī vasarā lietoju tonālo [te īrija vasaras nemaz nav] bet lv arī šad tad uzliku :)
Es tikai uz ballītēm, pasākumiem lieku bronzas pūdera pērlītes. Ja esmu smuki nosauļojusies, tad neko nelietoju. Tikai tušiņu, lai acis, nu skropstas, smuki izceltu.
vasraa ikdienaa lietoju skropstu tushu, laineri, uzacu ziimuli un luupu spiidumu. vasaras saakumaa uz sejas neko nelieku, bet kad jau seja palikusi bruuna, tad vaigu kaulus ar mazliet roziigu vaigu eenu, jo man patiik kaa izceljas. uz tusinjiem kraasojos kaa jau uz tusinjiem, ar visiem tonaalajiem un acu eenaam. ziemaa taapat