Sveiki, atvainojiet, ka iejaucos Jūsu sieviešu sarunās, bet ceru, ka palīdzēsiet :) Esmu 20gadus jauns puisis, liela daļa meiteņu uzskata, ka pat ļoti simpātisks, daudz sportoju, ir labs augums utt :) Bet pēc temperamenta esmu melanholiķis un ir grūti iepzīties ar jauniem cilvēkiem, kur nu vēl meitenēm, kas man simpatizē :-/ Pašlaik ir iepatikusies viena meitene, manas ārstes asistente, kura mani vienmēr pavada ar skatienu un smaidu, t.i. izrāda man savas simpātijas apliecinājumus, bet es nezinu kā viņu uzrunāt :( Ko teikt, ko darīt, zinu, ka nosarkšu pat ja uzrunāšu un sāksies tizlais klusuma brīdis, kas ir pats briesmīgākais. Tiešām sākt ar vnk "Kā iet? :)" Jo ko gan es citu viņai varu pateikt, jo pat nepazīstu viņu. Eju pie ārsta 1x mēnesī, nevēlos laist garām iespēju iepazīties ar simpātisku meiteni, un negribu lai viņa padomā ka esmu kkāds bremze, bet nu tā diemžēl ir daudzu vīriešu problēma-uzturēt sarunu, jo visi jau nav holēriķi, kuri piebāž meitenēm pilnas ausis ar sviestu un viss ok. Zinu, ka meitenes mīl caur ausīm, bet man tā vienmēr ir bijusi problēma, jo varu būt atklāts un komunikabls tikai ar cilvēkiem kurus daudz maz labi pazīstu (tipiski melanholiķiem) Ceru, ka kāda varēs palīdzēt, jo kam gan vēl jautāt, ja ne Jums dāmas =]