maz ēdu,svars ceļas.huh?

Reitings 112
Reģ: 13.08.2009

Domāju, ka tēma jau izsaka visu :-D Brokastīs parasti kāds jogurts/auzu pārslas un tēja. Makaronus, saldumus neēdu vispār, maizi aizstāju ar sausmaizītēm. Vienīgais, kas satur kaut cik taukus manā uzturā, ir siers. Vēl neēdu pēc 18. Sportoju diezgan minimāli, bet vai tad tiešām ar šādu ēdienkarti tie 3 liekie kg nekad nenoies nost? (e) Kādēļ citi cilvēki ēd normālas pusdienas,bulciņas, bet es, visu laiku knapinoties jau nez cik ilgi, kļūstu arvien smagāka? neloģiski.

kur varētu būt problēma?

19.04.2011 20:12 |

Reitings 138
Reģ: 01.11.2010
Iešana ir visefektīvākā ātrā solī 30 minūtes bez apstājas, es nometu pirms diviem gadiem vasarā, visu ziemu skrēju uz celiņa ~10 km dienā. Pienāca pavasaris, sāku staigāt no rīta ~40 minūtes, parasti sanāca iet ātri , jo kavēju, un vakarā tās pašas un še ku reku, visu ziemu svars ne tikai uz vietas stāvēja , bet nāca klāt, kā sākās pastaigas, pēc kāda mēneša draudzene, kad mani ieraudzīja izbrīnīta prasīja, vai man vispār esot vēders utt:D
20.04.2011 14:08 |

Reitings 35
Reģ: 19.04.2011
Womankind, ar to iešanu droši vien arī kaut ko var nomest (protams, klāt pie citām aktivitātēm un sabalansētam uzturam). Tikai kustībai jābūt gana efektīvai un ilgstošai. Ja vien slodze ir intensīva un pietiekoši ilga, lai ķermenis sāktu izmantot tauku rezerves.
20.04.2011 14:37 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
nav svarigi daudz vai maz ed.. bet gan cik pareizi savam merkim
07.05.2014 20:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)