paardomas

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010

Salasiijos diskusijas un rakstus par veseliigiem dziivesveidiem, dieetaam, uzturiem utt. Manaa gjimenee vienmeer esam ljoti veseliigi eedushi peec visiem shitiem zinaamajiem prinipiem. Cik lasu cilveeki zina, ko noziimee eest veseliigi, BET! Esmu dziivojusi Francijaa 3 gadus (joprojaam dziivoju). Turklaat dazhaados regjionos. Un te vinjiem visa taa ideja par veseliigo eeshanu ir citaadaaka. Eed vinji 3 reizes dienaa un DAUDZ - vismaz pusdienas un vakarinjas. Brokastiis nav leenie ogljghidraati, bet klasiskaas filmaas skataamaas brokastis - apelsiinu sula, baltmaize ar nutellu, jogurts. Vakarinjas vinji eed veelu. Ljoti daudz cep visu ko. Un jaa - arii tie, kas saka, ka dziivo veseliigu dziivesveidu - mazaak lieto ceptus produktu, bet taapat tikai 3reiz dienaa taa eeshana, un no bageteem, nedod dievs, kaads francuuzis atteiksies. Pilngraudu maizes te arii gandriiz neiespeejami atrast. Taapat arii sieri nav liesi, un iezpiena te nav, taa vietaa kjiimiskie jogurti. un goda vaards, pilniigi VISAAS maajaas, kur esmu bijusi (daudz), vienmeer ir nutella.

Bet it kaa tie cilveeki nav nekaadi resnie :D Es nesaprotu. Varbuut ja vinji saaktu eest, kaa mees iedomaajamies eest veseliigi, vinji aptaukotos? Es shito tieshaam nesaprtu, kaa tas iespeejams :D Varbuut, jo taa vinji jau no dzimshanas eed?

Un atvinojos par garumziimju truukumu, un, droshi vien, arii gramatikas kljuudaam

19.04.2011 19:02 |

10 gadi
Reitings 4946
Nee, nee, Pariizee nee. Nav prieksh manis. Es Tuluuzaa - dienvidos, kur sauliite, starp okeaanu, vidusjuuru un kalniem (katrs 2h raucienaa)
19.04.2011 19:40 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
demoiselle - tagad es tevi apskaudīšu :-D tā gribās padzīvot Francijā, kārtīgā franču ģimenē (l)

Varbūt viņiem vielmaiņa tāda iedzimta, ka nekas neuzkrājas? :-D
19.04.2011 19:48 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
es shito pashu domaaju. dziivoju francijai kaiminjos...
itaalji arii kaa traki eed un NEVESELIIGI.
manupraat,tas ir taa,kaa tu saki,iedzimts...vai vajag lielu laiku,lai tavs organisms un vielmainja paarsleegtos uz sho rezhiimu...
19.04.2011 19:50 |

10 gadi
Reitings 4946
Tille, kaa tu domaa, spanji arii taadi pashi, kaa franhi un spaanji? reti un daudz eed, bet tievi? :D

Nu ir jau jauki sheit, bet taaaaaaaa pietruukst biezhi maajas
19.04.2011 20:02 |

10 gadi
Reitings 4946
es biju domaajusi, kaa franchi un itaalji
19.04.2011 20:02 |

Reitings 60
Reģ: 29.01.2009
Varbūt mums, ziemeļniekiem, te nepieciešama tauku kārtiņa, lai izdzīvotu un tas patiešām ir ģenētiski noteikts?

Cik tievu ziemeļnieku tautu Jūs zināt? :-)
19.04.2011 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits