bāc, piparene - vot tieši uz Tevi es cerēju! :D :D
Vispār jau man arī vēl nav, bet tā kā rodas nepieciešamība pēc tāda, negribas iegrābties, bet palasīt atsauksmes.. :D Internetu izrakņāju un sāku domāt, ka esmu pārāk blonda, lai kaut ko no tā saprastu, bet uz veikala konsultantiem arī negribas paļauties, jo viņu kompetence dažkārt ir pat zemāka par manējo (no pieredzes).. :D
Man viens ir Buffalo, otrs - Apacer. Buffalo patīk vairāk, bet, iespējams, tā ir mana vaina, jo tam Apacer sanāca sačakarēt USB vadiņu... tagad man ir viens vadiņš uz diviem ārējiem cietiem diskiem. :-D
Ar mammu izmantojam WD Passportus jau aptuveni 5 gadus - katrai ir 3 (viens 250gb, viens 500gb un vien 1TB) - nekad nav likuši vilties, nav čakarējušies pat nometot zemē :D
man arii WD, esmu ljoooti apmierinaata, jo kritis gana daudz, jau bik liiimeets, bet ptuu ptuu ptuuu viss kaartiibaa :) plaanoju iegaadaaties veel vienu :)
sunce, salīdzinoši ar Buffalo, protams, atšķirība ir, bet, iespējams, tās ir tikai manas iedomas tiešām, jo pret Apacer kaut kāda skeptiska esmu... + joprojām dusmojos, ka tiku pie melna ārējā hdd, jo man datoram nepiestāv! (e) :-D Prasi kādam zinošākam, jo es esmu emocionāli subjektīva. :-D
nu bāc, ņamsi, aplauzi mani nedaudz - uz tiem abiem pat nebiju skatījusies! :D Būs jāpameklē! :) (starp citu, ņamsi - uzsprasi savam ekspertam - ko viņš par Apacer saka?)
Par iešanu uz pareizajiem veikaliem - toreiz biju iegriezusies Elkor - likās, nu kā - lielākais tehnikas veikals taču, bet čalītis bija vai nu ļoti zaļš, vai nu ļoti stulbs, bet uz nevienu jautājumu nevarēja atbildēt! :D :D
Salome - nu skaidrs - personīgas antipātijas pret krāsu.. :D :D
sunce, tieši tā. (e) :-D
Es tieši vakardien Elkorā (Elkor Plaza) pirku kabeli kamerai un man nu tiiik zinošs patrāpījās (vai arī vienkārši gribēja izcelties uz manas nezināšanas fona :-D). Es aptuveni pusi no visa, par ko viņš runāja, sapratu. :-D