Es pat iisti nezinu kko lai rakstu,tik daudz sakraajies un saap nezeeliigi saap,nav ar kko izrunaaties,liekas neviens nesaprot kaa es juutos....Esmu kopaa ar savu viiru nu jau 2 gadus,gads lauliibaa,man ir beernins no iepriekseejaam attieciibaas,jaungada naktii laidu pasaulee muusu kopeejo beerninju...Viss tik peeksni ir mainiijies,es pat nezinu kad tas viis saakaas...Bija tik labi,vins bija tik ruupiigs miils,nepaaugstinaaja balsi lutinaaja mani un manu deelinju....Bet viss saaka brukt,un bruuk ar vien vairaak un vairaak...Ar manu deelu(3gadinji)vinji pleesas aarpraac kaa,vins nesaprot vairs kad bernam ir tikkai 3 gadinji,jaa vins man taads ziperiigs puika,un diezgan nepaklausiigs,bet tas ir mans beerns un man vienalgaa kaads,bet vins nesaprot,blauj ik peec minutei puikam aizraada,kad es iejaucos tad vins auro labi es vairs vispaar ar vinju nerunaasu un uttt :-( vairs nav neviena mieriiga diena manaas maajaas,puika baidaas no vinja...Kad saaku raudaat tad sis tik ,raudi raudi nekko citu tu dariit neproti.....Pleesamies mees daudz ljoti daudz,sex aarpraac,vairs to neizbaudu nemaz....Jaa par savu beerninju cepuri nost,ruupeejas...Taadu teevu katram beernam vajadzeetu...Es nezinu kko lai es daru,nav neviens kam vareetu sirdi izkratiit,esmu visiem devusi iespaidu,mees esam perfekta gimene.....kko lai es daruuuuuuuuuuu