Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

darbs grieķijā

Reitings 17
Reģ: 15.05.2010

čiu!

meitenes, īsumā pastāstīšu par savu situāciju, man te LV ir darbs, nekāds dižais un nopelnīt baigi nevar, kā jau mazpilsētas darba vietā, pelnu starp 200-300 ls, bet draudzene kas nesen aizbaruca uz grieķiju piedāvā man arī tur pastrādāt, nekādu baigi zolīdo darbu nē.., bet tāpat kā viņa oficiante-bārmene vai kkas tmldz. tikai nopelnīt var labāk, tātad jautājumi tādi..1) jūs brauktu? 2)ir kādi šausmu stāsti dzirdēti par gireķijas darbiem?

plānoju, ja braukšu tad tikai uz vasaras mēnešiem..., nezinu ko darīt.., pašai mamma ir pret.., bet pašai man gribās..., nez..:/

18.04.2011 23:56 |

10 gadi
Reitings 1326
Reģ: 29.01.2009
Un cik no tā paliks uz rokas? Domāju dzīvošana nost. Un, kad atbrauksi atpakaļ Tev darbs būs?
19.04.2011 00:13 |

Reitings 308
Reģ: 08.01.2011
Ilgtermiņā tas varētu atmaksāties, bet domāju, ka tikai uz vasaras sezonu Tu diži neko nenopelnīsi.
Nauda aizies dzīvošanai, savām vajadzībām, un atpakaļceļa biļetei ;)

Un vai ir garantija, ka atgriežoties, Tu Latvijā "atgūtu" savu darbavietu? :-/
19.04.2011 00:26 |

Reitings 17
Reģ: 15.05.2010
nezinu cik paliks uz rokas..., nezinu.
par tagadējo darbu domāju, ka mzāk pārdzīvoju, jo uz septembri plānoju iet atkal mācīties un par darbu tāpat nāksies aizmirst!
šobrīd patiesībā visvairāk gribas vides maiņu..., lai arī tur nekāds sapņu darbs nebūs, būs vismaz cita vide un VARBŪT kko nopelnīšu.
19.04.2011 00:33 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Ja Tev vairāk gribas tieši vidi pamainīt nevis naudu sapelnīt, tad noteikti brauc :)
19.04.2011 00:35 |

Reitings 3
esmu Krētā nostrādājusi trīs vasaras, un teikšu kā ir - tas noteikti bija vislabākais laiks, kāds man jebkad ir bijis! Vidējā alga svārstās 600eur-1000eur, ja tas nav viesnīcas restorāns, tad vēl dzeramnauda klāt. Cilvēki tiešām ir ļoti pozitīvi - kā jau cilvēki ceļojumos, negatīvo ir tiešām ļooti maz, bet pozitīvais to pārsit :-) Parasti, ja strādā par viesmīli, tad tur arī baro, vienīgais nevar zināt kāds grafiks - parasti restorānos darbinieki strādā pilnīgi katru dienu bez brīvdienām, tā grieķiem ir pieņemts - viņi atpūšas ziemā. Man bija jāstrādā katru dienu bez brīvdienām pa 12h, no sākuma bija grūti, pēc tam jau pierodi. Kopumā noteikti nenožēloju un noteikti saku - BRAUC! Mainīsies vide, cilvēki, redzēsi paauli, iegūsi jaunus draugus un paziņas no dažādām pasaules valstīm.. ;-)
19.04.2011 01:10 |

Reitings 82
pēc 5 grieķijā pavadītām vasarām arī varu tikai teikt, ka nenožēloju ne mirkli no tu pavadītā laika. pieredze vienreizēja, jo darbs smags, toties, kad ir laiks izklaidēm, tad līdz grīdai 8-)
19.04.2011 01:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits