Zinu, ka slikti līst drauga profilā...

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009

Bet nu vairs neko. Viņš pēdējā laikā tik vēss palicis, tas radīja aizdomas. Neuzgāju gan neko tādu, tomēr naktī, kad jau ap 10 zvanīju, viņš teica, ka noguris un ies gulēt, tomēr ap 1 naktī bija aizrakstījis vienai meitenei ar "pagātni". Okei, sarakste jau ikdienišķa, tomēr... Man viņš tā neraksta! Tik pārdomāti, nav neviena lieka vārda, visur komati, teksts tik pieklājīgs...

17.04.2011 13:13 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Jā, atvainojos, ka atļaujos būt nervoza, laikam mierīgi vajag uztvert krāpšanu, kad par to zin visa pasaule, varbūt Tavās attiecības tas ir normāli un Jūs dalaties pieredzē, cik kurš kuras brīvdienas ir nolaidis pa kreisi, man tas nav pieņemami! Uzskatu, ja neproti laist pa kreisi, tad nav ko to vispār sākt!
17.04.2011 20:28 |

Reitings 1058
Un vispār es neko necenšos viņu nokontrolēt, vai es kaut reizi esmu teikusi, zini man nepatīk, ka Jums tik biežī kopīgie tussiņi ar šo ex? NĒ, ne mūžām, neko neesmu aizliegusi! Viss ko vēlos ir godīgums, ja cilvēks nespēj pateikt vienkārši sakarīgi, kur ir bijis es nejūtos pie tā vainīga, ka būtu nervozā histēriķe! Vairāk es sāku domāt, tad kad viss tiek slēpts!!!
17.04.2011 20:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
O, īpašā, man patika tā frāze, ka ja nemāki pa kreisi, tad nesāc, tad saprotu, ka ja tu māki, tad aiziet, es pieturos tieši pie šī viedokļa, bet tu taču pārstāvēji pretējo!
17.04.2011 20:36 |

Reitings 1058
Varbūt es neskaidri izteicos, ka varēja mani pārprast, es vienkārši gribēju paskaidrot, ka manu pašapziņu sagrāva šī publiskā pa kreisi laišana, uz ko arī attiecināms, ja nemāki laist pa kreisi, tad nelaid. Es nebiju domājusi, ka es tagad to daru un piekopju, jo mani neviens neuzķer.

Es tikai gribēju teikt, ka, jā, es, iespējams, esmu nervozākā tās iepriekšējās negatīvās pieredzes dēļ, bet tas nenozīmē, ka tussiņš pie kādas paziņas uzreiz nozīmēs, ka es padomāšu, ka viņš viņu ir drāzis, tāpēc man tagad jāmelo un viss jāslēpj, ja pat nekas nav bijis. Kaut kā tā es to biju domājusi!
17.04.2011 20:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vins man ir pateicis paroles, reizeem ieeju, bet taapat, ja gribees nosleept kaut ko - nosleeps. Un piekriitu viedoklim, ka nevajag kaa naivaam, aklaam mulkeem visulaik uzticeeties, privaataa zooooona nu vai! Ja esi attieciibaas, nu tad Tev tomeer nebuus citas sievietes par sauliiteem saukt.
p.s. Becky, man tomeer arvien vairaak liekas, ka Tev drusku ir kaada saape, kas tad arii netieshi izpauzas sheit. Shausmiigi traki vienmeer oponee visam. :-)
17.04.2011 21:13 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Meitenes ložņātājas, es nesaprotu, kā jūs tiekat pie tām parolēm, saprotu, ka viena opcija - uzminēt, otra - pasaka pats, bet kādēļ?!
Tīri hipotētiski, ja mans vīrietis, man pajautātu paroli, es pateiktu, kur viņam jāiet. :-D
17.04.2011 21:15 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
es vairs nelienu tur,kur nevajag. nelasu viņa saraksti :D nu i nafik :D
man ar nepatīktu ja lasītu,ja es ko apspriežu ar kādu cilvēku.goda vārds.mani nesatrauc,ka atradīs,ka es ar kādu koķtēju,bet gan to,ka rakstu privātas lietas piemēram,draudzenei.nu kam viņam zināt to,ka manai draudzenei ir tādas problēmas. šādi es arī ļaujos atklāt citu cilvēku dzīves,problēmas.it sevišķi ja esmu solījusi nevienam neko neteikt. :)

Padomājiet par to,vai jums būtu patīkami, ja kāds izlasītu jūsu draudzeņu,draugu problēmas vai jūsu pašu. :)

Okšķerēšana neizglābs mūs.
Krāpša vienmēr var pastāvēt.
No visa dzīvē neizsargāsies!
17.04.2011 23:20 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es par visiem 100% piekriitu Magdalenas viedoklim pirmajaa lpp. Es uzskatu, ka ja ir kaadas aizdomas,tad kapec lai nenoskaidrotu- ir pamats tam vai nee!? Nevis buut kkaadai stulbenei un nezinaat ka draugs koljaas/ kraapj utmldz.
17.04.2011 23:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits