Zinu, ka slikti līst drauga profilā...

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009

Bet nu vairs neko. Viņš pēdējā laikā tik vēss palicis, tas radīja aizdomas. Neuzgāju gan neko tādu, tomēr naktī, kad jau ap 10 zvanīju, viņš teica, ka noguris un ies gulēt, tomēr ap 1 naktī bija aizrakstījis vienai meitenei ar "pagātni". Okei, sarakste jau ikdienišķa, tomēr... Man viņš tā neraksta! Tik pārdomāti, nav neviena lieka vārda, visur komati, teksts tik pieklājīgs...

17.04.2011 13:13 |

Reitings 173
Pff, nu es nezinu, cik naivai jābūt, bet es esmu konstatējusi, ka krāpj lielākā daļa abu dzimumu pārstāvju un krāpšanai parasti ar otras pusītes (tā, kuru otrs krāpj) skaistumu vai pašpārliecinātību nav nekāda sakara. Kaut gan laikam tā pārlieku lielā pašpārliecinātība arī reizēm aizmiglo smadzenes.
17.04.2011 15:15 |

Reitings 173
Becky, mūsu "kašķis" bija par to, ka meitene jautāja diskusijā, vai krāpšana ir nosodāma un es izteicu tev pretējas domas. :-D Es nekad krāpšanu neesmu atbalstījusi un šajā jomā uzskatus diez vai jebkad mainīšu, bet tas nenozīmē, ka man uz acīm ir rozā brilles un es neapzinos, ka sabiedrībā lielākā daļa ar to nodarbojas! :-D
17.04.2011 15:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Eh, vienīgā, nu tev atmiņa! 8-) :-D
17.04.2011 15:22 |

Reitings 651
\Neesmu baigā okšķerētāja, bet dažreiz sidsapziņa saka ka vajag.
Parasti tai bijusi taisnība..
Bet nu jau pāris ned. redzu datorā, ka pēc viņa pēdā cilne parādās kā iztīrīta vēsture.. Tātad kko slēpj no manis :(
17.04.2011 15:27 |

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009
Jā, meitenes mīļās. Mans čabulis man arī attiecību sākumā zvērēja, ka viņš tāds nav, jo biju iepriekšējās attiecībās smagi piekrāpta, teicu, ka man grūti uzticēties, tāpēc teica, ka uzreiz pateiks, ja kas tāds arī kādreiz notiktu, kaut gan nekas tāds jau nekad nenotiks! Atlika atbraukt vienai zostiņai, uzmirkšķināt ačteles un mans mīļais jau ir citos medību laukos! Un galvenais - neuzskati, ka mēs esam izšķīrušies, mēs vienkārši pabūsim kādu laiku vieni paši, man vajadzīgs laiks, lai saprastu ko jūtu, bet pēc pāris dienām jau ved otru vistiņu uz drauga vārda dienu! Redziet nu - pat mans vīrietis, par kuru neviens un nekad neko tādu nebūtu varējis iedomāties, grib iet pie citas! Tā kā.. Domāju, ka otra profilā nevajag līst, kur tad paliek uzticēšanās, bet palikt par muļķi jau arī nevienam īsti negribas.. (l)
17.04.2011 15:31 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Mans draugs ir drausmīgs tādā ziņā, viņš man dr.lv ir idzēsis visas vēstules,kur es rakstos ar kādu džeku(kad nebijām vēl kopā), izdzēsis pusi džkeu draugu, pat parastus klasesbiedrus, un pa kādai bildei no albuma ar man izņēmis.
Vot šitas nokaitina, nopietni..es saprotu, ja, ja paskatās vai nerakstas ar citiem džkeim un tā, bet nu pagātnē kāda jēga jaukties..tāpat tā nekas nemainas! (t)

pati arī esmu viņa vēstules lasījusi, un atklāju tādas lietas, ko nemaz negribēju zināt, tāpēc vairs viņa profilā nelienu ...
17.04.2011 15:37 |

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009
BaCk kā Tavam puisim ar pašvērtējumu? :-/
17.04.2011 16:05 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
man ar citreiz paraujās uz dažām situācijām un tad sāku stulbas domas domāt, bet zinu, ka viņš uz ko tādu nebūtu spējīgs, pēdējā laikā cītīgi strādāju ar sevi un esmu pilnīgi mierīga!!! :)
man tāds prieks par sevi!
un vispār, es varētu baigi daudz laika pavadīt ar Becky un mācīties viņas attieksmi, jo man tā ļoti patīk :)
17.04.2011 16:07 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Mans draugs zin manu paroli draugos (kopš reizes, kad lūdzu viņam novākt manu Fermu, haha) un es neesmu gadu kā dzēsusi nevienu vēstuli ārā. Tur ir atrodams pilnīgi viss. Es izeju uz risku - lasīs/nelasīs, bet domāju, ka nelasīs, tāpēc man tās vēstules tur turpinās pūt, lai gan tur var labi daudz informācijas par mani ievākt un tur daudzas vēstules nebūt nav glaimojošas man.
17.04.2011 16:20 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
chaivinja , no sākuma viņš bija ļoti greizsirdīgs, bet tur bija cits iemesls nevis pašnovērtējums. Iemācījās man uzticēties un nekas tāds vairs nav atkārtojies.
17.04.2011 16:36 |

Reitings 1020
Diize, es gandrīz gadu ar sevi cītīgi strādāju, lai panāktu tādu attieksmi kā tu tagad, man tiešām izdevās un viss bija lieliski, līdz sekoja visdrausmīgākais aplauziens. tādēļ arī tagad uzskatu, ka ir jābūt lietas kursā. tas gan nenozīmē, ka visu laiku jāokšķerē, bet ja ir aizdomas, tad es pārliecinātos. un man tas baigi nepatīk.
17.04.2011 16:37 |

Reitings 10816
aj,viirieshi vispaar ir kretini..man ar otro dienu besis.... taa jau saka-elien,kur nevajaga,bet nahuj vinji dara kaut kaadas huinjas,ko nevajaga..labak uzzinat aatraak,nekaa velaak un palikt muljkjes lomaa...
17.04.2011 16:47 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
amazing - man ļoti palīdz tas, ka viņš citreiz kādu dienu ir īpaši mīļš un velta tik daudz labus vārdus, kas manas sliktās domas kā ar roku noņem!!! :)
Kad man uznāk šaubas, gribās pārbaudīt tel. vai ko citu - es padomāju par labiem vārdiem, kurus viņš man veltījis un tad uz tel. pat skatīties negribās!!! (l)

Esmu tāda raustīga, jo mani iepriekšējās attiecībās smagi apčakarēja - pati saprotu, ka tā ir tāda kā emocionāla trauma.
Būtu naudas vairāk, es labprāt pastaigātu pie psihologa.
Mana bijusī kursa biedrene staigāja pie psihologa, es tik spēju apbrīnot viņas pašpārliecinātību!!! (l)
..ja varētu no viņas to dabūt būtu lieliski :)
17.04.2011 18:17 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Pirmo gadu, nē, vairāk kā gau, nekādas paroles nezināju utt., bet tajā laikā viņš vienā pasācienā pabučojās ar savu ex, kamēr biju ārpus lv, no tās reizes mana pašapziņa tika sagrauta, tad tipa izlīgām pāris mēnešus bija ok, bet tad sekoja laiks, kad viņš blieza tusēt pat 3 dienām nemaz neskaot kur ir, ar ko ir.. Man tas piegriezās minēju tik ilgi, kamēr uzminēju, tad izlasīju daudz ko par ko bira asaras. Pateicu visu, kas bija uz sirds, bet neteicu, ka draugos to izlasīju, viņš nodomāja, ka draugi nostučījuši, tad gāja laiks un viss kļuva sliktāk. Patriecu viņu ratā, tajā dienā nosaucu skaļi viņa paroli, šis pateica, ka bija labākās domās par mani, es savukārt pateicu, ka nekas nenotiek bez iemesla!

Pagāja laks, sagāja kopā atkal ar to ex, bijām šķirti dzīvojām katrs savu dzīvi. Tad kaut kā viss sagriezās, ka sagājām atkal kopā. Speciāli līdusi vairs nekad neesmu, ja nu kādreiz paliek vaļā, kamēr ieiet dušā, varbūt iemetu aci, bet pārsvarā tiešām izeju āra vienmēr, cenšos izrādīt cieņu.

BET.. es tomēr piekrītu tām meitenēm, kuras neokšķerē katru dienu, bet, kad jūt, ka kaut kas nav okey, tad ielūr. Tā arī bija vasarā ielūrēju skype, protams, uzreiz sapratu kādas pasakas man bija stāstītas par aizvadītajām brīvdienām, riktigi salamājāmies, viss beidzās ar asarām viņa acīs un lūgšanu man piedošanu, jo šoreiz tiešām nekā nebija, bet bija vienkārši meli, jo redz domāja savā somā, ka būs labāk, ja kko nezināšu!

Tad nu gribu teikt, ka ikdienā nekur nelienu, bet, ja jūtu, ka nolādētā intuīcija saka, ka kkas nav okey, tad atļaujos ieskatīties, jo muļķes lomā man nav vēlēšanās palikt! Pietiekami esmu tāda bijusi! Kaut gan tagad labi azinos, ka dr.lv tāpat viss tiek dzests kaut vai tur jau mēnešiem ilgi savu kāju neesmu spērusi!
17.04.2011 19:34 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
īpašā, the same here. man arī intuīcija ir teikusi nekļūdīgi, kad vajag paokšķerēt. jā, varbūt stulbi liekas, bet man vismaz pēc tam sirds mierīga, ka neesmu palikusi par pēdējo stulbeni. lai gan esmu to darījusi tikai vienu reizi...
17.04.2011 19:37 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Es arī piekrītu viedoklim, ka lasīt visu saraksti ir kaut kā slimi. Arī tuvās attiecībās ir jāsaglabā kaut kāds privātums. Bet vai zināt, kas mani izbrīna? Vīriešu neizmērojamais stulbums. Nu ja esi pateicis draudzenei savu paroli draugos- vai rokas par līkām, ka nevar visas flirta vēstules izdzēst? Nē, atstās un gaidīs līdz draudzene pamanīs. Stulbeņi :D :D
Un, protams, ja rodas aizdomas, nav nekas traģisks mēģināt pārliecināties, vai netiec krāpta, muļķota. Varu atzīties, ka esmu pāris reizes tā darījusi un pat izstāstīt nevaru, cik fantastiska sajūta ir iegūt apstiprinājumu, ka netiec krāpta, ka neko TĀDU viņš nedara (l) (l) (l) Tas sirdsmiers un mīļums pret otru ir nelielas, retas okšķerēšanas vērts.
17.04.2011 19:39 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Neiet runa par flirtu, ar tādam vēstulēm man nekad nav nacies saskarties, jo raksta viņš tiešām vēsi, par to vispār nav ne runas! Man vienkārši bessi, ka piepļūta pilnas ausis, ka bija tur, bet patiesība bija otrā Rīgas galā. Nu un kam tas vajadzīgs, ja jau tur nekas nebija??? Mani tracina tādas lietas!!!

Tracina gribēju kā labāk, jo domāju, ka tu pārpratīsi, tad bļāvien izstāsti tā, lai nepārprotu!!!! (e)
17.04.2011 19:47 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
iipashaa
Es arī nesaprotu, kāda sūda pēc melot kaut tik bezjēdzīgu, pie tam labi zinot, ka tu to vari uzzināt. Bet tā ir ar daudziem vīriešiem- muldēt muldēšanas pēc. Un pēc tam brīnās, ka sievietes pārprot (pat nemaz okšķerēt nevajag- citreiz kāds pastāsta, ka redzējis tur un tur).
17.04.2011 19:50 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Ir tāds krievu teiciens - doverjaj, no proverjaj!
Īstenībā sieviešu intuīcija darbojas bīstami labi un ja jūt, ka kaut kas nav, tad labāk lieku reizi pārbaudīt! Un visbiežāk intuīcija neliek vilties (diemžēl).
Tas protams ir pieņemams, ja ir reālas un pamatotas aizdomas par kaut ko nevis iegāju drauga profilā bez jebkāda iemesla un uztaisīju scēnu no nekā! ;)
17.04.2011 20:01 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
īpašā, nu tāpēc arī teica, ko citu, jo tu tāda nervoza, viņam uzbruktu, bet domāja, ka varēs no tā izvairīties :-D
Man vēl pārsteidz šī sieviešu vēlme pa visām varītēm nokontrolēt, piesiet, iznīdēt apkārtējo sieviešu dzimumu, tie veči no zelta, vai?
Man no malas smieklīgi! :-D
17.04.2011 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits