pēdējā laikā esmu nonākusi pie neskaitāmām atziņām par sevi un par savu dzīvi. esmu sapratusi, ko no tās vēlos, tāpat esmu sapratusi, ka man vēl augt un augt, taču katra dzīves diena ir jāizdzīvo ar pilnu krūti. katrā dienā ir jāatrod lietas, kas liks pasmieties, kas uzlabos garastāvokli un kas liks saprast, ka dzīve ir dāvana, taču tā ir jāprot izmantot. (l)
esmu ieguvusi prakses vietu tur, kur visvairāk vēlējos, priecājos, ka varēšu sevi pierādīt un augt profesionālajā ziņā ļoti laba uzņēmumā. :-)
ilgi jo ilgi cepos, ka esmu viena, taču beidzot esmu nonākusi pie atklāsmes, kā jābeidz cepties par to. vnk neesmu no tām, kuru varētu izturēt kurš katrs un gan jau arī atnāks tas mans princis baltajā zirgā. es tikai zinu, ka līdz tam dzīvošu dzīvi ar pilnu krūti, pilnveidošu sevi, darīšu visu, ko sirds vēlas un neko nenožēlošu. cilvēks, kas būs ar mani būs laimīgākais pasaulē, jo es ar sevi esmu laimīgākā pasaulē. tgd tikai jāgaida tas laimīgais. :D (l)
un vēl šovakar iešu uz Gustavo koncertu, kas arī ir vērts pieminēt šajā diskusijā, kā labs notikums :D