Gribēju tikai teikt,ka visām,kas satraucas par katru apēsto kumosu,patiešām tā ir taisnība - kad dzīve ir elpu aizraujoša,ēst vispār negribās. Esmu tik nenormāli laimīga,ka mīlu visus :-) Lai jums nevainojams vakars visām :-) (l)
Es vienkārši satiku kādu savu draugu,viņš ir tik uzlādējošs cilvēks,viens no talantīgākajiem jaunajiem māksliniekiem,manuprāt,ko vispār pēdējā laikā esmu satikusi. Skrēju viņam pretī aizvakar 23.00 un sapratu,ka dēļ šādām sajūtām ir vērts dzīvot. Tā ir neticama attiecību sintēze,pēc šādām tikšanās reizēm sajūta ir kā citā realitātē.
Kate-atrisinaaji dilemmu par rumu&colu? Uzmundrinosha diskusija.Vispaar jau vienmeer var atrast kaut ko ,par ko buut laimiigiem,pateiciigiem! Visas pasmaidam pashas sev! :) (l)
Man vīns! (l) ;-) + tikko izpīpēju cigareti un nemaz, nemaz sevi par to nevainoju.. 8-) ..un klausos Alors on Danse (jo taisu jaunu mūzikas playlist un klausos visu pēc kārtas) un gribu dejot! (l)
Es arī gribu dejot!
Eh, jāiet laikam gulēt, bet nemaz negribās! Klausos savus mīļos Blur, atklāju jaunu mīļāko dziesmu, uzņēmu milzīgu pozitīvas enerģijas lādiņu! (l)
piedodiet, tā ir tā viena lietiņa, ko šovakar gribās, bet vēl mans dienas atklājums ir, ka igauņu valoda vieno manu ģimeni :-) man visa ģimene nāk palīgā saveidot normālu tulkojumu :)