Sveikas! Ceru, ka šāda diskusija vēl nav bijusi. Un būs varen gari. :D Klausījos dziesmu atcerējos par savu pirmo mīlestību un to kādos apstākļos iepazināmies. Ja arī Jums ir bijuši smieklīgi, skaisti vai neparasti stasti kā iepazināties, labprāt palasītu. Izstāstīšu savu atgadījumu. Kad biju jaunāka, ar draudzenem staigājām pa veikaliem, ieraudzīju ļoti izskatīgu puisi ar vnk ogļu melnām acīm, un viņš uz mani paskatījās ar tādu aci skatienu, ka jāsaka, ka vienkārši zeme pazuda zem kājām. Teicu draudzenēm ja kadreiz mūžā viņu vēl satikšu tas būs liktenis. (l) Tad pēc pāris mēnešiem, sākas vasara, vecāki mūs ar māsu piespieda lasīt zemenes vecai tantītei, jo gribētāju nebija daudz, bet palīgi bija vajadzīgi. Tā nu katru rītu cēlos ar nepatiku un domās vien iztēlojoties zemenes, nāca vēmiens. :D Līdz vienam brīdim. Kadu rītu gaidījām mazu busiņu (ar kuru ved cilvēkus uz to saucamo zemeņu lauku) un no paša rīta ieraudzīju atkal viņu, pusi no lielveikala! Kopā ar draugu. Acīmredzot nāca iereibuši no kādas ballītes. Tad joka pēc arī viņi iekāpa busiņā! Es vienkārši sēdēju un biju šokā. :D Aizbraukuši tur, vini nezināja kā tiks atpakal un vienīgā iespēja bija gaidīt kad tas pats busiņš vedīs dižos zemeņu lasītājus atpakal. No sākuma pārmijām dažus vārdus un viss. Aizbraukuši atpakaļ, es būdama tāda pa traka, savā prātā izdomāju, ka tādu izdevību nevar laizt garām un piegāju klāt apjautājos kā atrast draugiem.lv vēlāk uzrakstiju viņam, sākām satikties. Un jau pēc laika bijā pāris. Ironiskī, ka tieši zemeņu laukā! Bet varu pateikt vienu, ka tā kā man lika viņš justies, tā neliks neviens. Es neprātīgi iemīlējos, arī viņš zaudēja galvu manis dēļ. Vot tā bija patiesa mīlestība. Zel, ka viss pajuka, jo vina rokās jutos kā dieviete! Pavadījām kopā aptuveni gadu. Un izskiramies, tapec, ka aizaju macities uz citu pilsetu un tad viss kaut kā pārtruka, bet ticu, ka kaut kad nakotne. Jo tas taču bija mans liktenis. (l) Izklausās super banāli un neraksturīgi man, bet tās ir skaistākās atmiņas mūžā. (l) Izsakieties, sievietes, gribu palasīt! :)