Es ar tur pitku smaržas,it kā esmu apmierināta,bet konkrētās smaržas nav bijušas no kaut kādas kollonas vai tā,lai salīdzinātu.
Manuprāt,viņi ir pārāk sevi izsludinājuši un pieteikuši tirgū,lai tagad čakarētu cilvēkus :-)
Versace Bright Crystal vispār uz ādas īpaši ilgi neturās. Šalle gan man smaržo riktīgi! :D :D :D A varbūt arī manējās ir neorģinālās? :-/ Bet, par Cidoniju nezināšu pateikt!
23 Ls 30 ml....nu tur ir daudz lētāk nekā kolonnā , jo kolonnā ir nenormāls uzcenojums.
un cidonija.lv ved vinjas lielākos daudzumos no ārzemēm un neliek tādu uzcenojumu, bet es nezz...var jau būt ka orģinālās arii neturās nedēļu uz ādas, bet es uzpūšu un jau pēc kāda laiciņa vs uz ādas nejūt tikai apģērbā.
wiki nu var jau būt...kgan tās Jeniferas Lopesas gan ir ok, un tās ilgāk turas uz ādas...tas ari pirku cidonija.lv
Nu tas ka daudzas firmas sevi sludinā JO īpaši ir skiadrs..bet nu jā šalle man ar labi smaržo :)
Man ir pozitīva pieredze! Pirms vairākiem mēnešiem iegādājos smaržas, kuras agrāk pasūtīju Cheapsmells lapā. Cena atšķiras varbūt par dažiem latiem un noturība tāda pati! Ja ņem vērā, ka pirmās smaržas pirku Kolonnā, tad varu apgalvot, ka visi trīs varianti ir vienlīdz labi.
Principā es paļaujos uz to, ka pich mūs nemāna ;-) :-)