Es arī vēl neguļu un droši vien tuvākajā laikā negulēšu - mīļotā dzīvokļa aura man to diez vai ļaus.. (s) :-D
Šovakar jūtos tā nepierasti bohēmistiski (droši vien garās puķainās kleitas dēļ :-D) - tā vien prasās vasaras nakti pie jūras, ugunsskuru ar folijā aizmirstiem kartupeļiem un kaur ko pīpējamu.. (l) (l)
Radio Skonto man vienmēr nobojā garīgo, tur skan ņuņņu dziesmas, baigi daudz balādes. Tikai nez kāpec klausos tik un tā, laikam po žizņi esmu nedaudz ņuņņa :D
CherryGirl, pati sev uz varžacs kāp. Bet ir tādi cilvēki,kuriem vienkārši gribas tā skaisti paskumt un tas ir gluži normāli.
Es arī kādreiz tā daru,tikai šobrīd izvairos no tādas skaistās paskumšanas, jo Vells sazin kā tas var izvērsties. :-D
chau!
man nav ko darīt īsti.. :D
drīz iešu uz istabu :D
iedzeršu kādu alu un gulēt.. :))
rīt varu gulēt iiilgi no rīta, jo nav jāved sīkā uz skolu.. krustmātei brīvs- viņa pati vedīs. :) man tpc laime :D
late_elīne, ņemot vērā manu raksturu, kuram ir nosliece uz mazohismu, tad jā, pati kāpju uz varžacs. galvenais, ka nav iemesla skumt, bet pofig, vajag :D
es tikko nobeidzināju savu kursa darbu (t)
draugs izrādās tusējas, losis mazais! man uzdzen sirdsapziņas pārmetumus savs slinkums - tgd jāraksta darbs un nekur nevaru doties.
balinu zobus un domāju par miegu.
late, paklausies kādu trako gabalu un aizdomājies citā virzienā :-)
Salome, protams,ka just ir labi. Bet cilvēkam tāpat jau vislabāk patīk just skaistās lietas,ne sāpes. Kad daudz sāpīgu lietu bijis, liekas,ka labāk nejust vispār.