Suņumīles atsaucās

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, meitenes :%27-(

Manam taksim šodien kaut kas noticies... viņš visu laiku guļ un nestaigā... Mums liekas, ka viņam sāp aizmugurējās kājas. Domājām,ka notirpušas, bet jau pusdienu neatiet...

Nezinam, ko darīt, nevaram saprast... Pagaidīt līdz rītdienai? Vest pie daktera? Bet man pašai arī bail, jo es jau tagad gribu raudāt + viņš ir diezgan nikns - rūc, rāda zobus, nezinu, kā ārsts tiktu galā, lai gan gan jau viņi zin...

āāā, un viņš visu laiku dreb, trīcinās... ko tas nozīmē? un purniņš mikls, tas arī tā kā labi, it kā, vai ne?

13.04.2011 16:37 |

Reitings 5625
Vienīgi vēl gultā nelec iekšā zem segas :-/ , bet nu varbūt visu dienu izgulējies + nevar jau ar visu uzreiz gribēt un sunītim uzreiz viss 100% pāriet...
13.04.2011 19:32 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Es Tev ieteiktu sunītim uztaisīt trepītes vai nopirkt trepītes, lai vieglāk gultā tikt iekšā, jo viņam lecot gultā tā ir diezgan liela slodze uz muguriņu.
http://www.liis.lv/anatom/Antomija/8/8cit/8citati.htm
Te ir info, gan par cilvēkiem, bet simptomi jau varētu būt līdzīgi.
13.04.2011 19:58 |

Reitings 796
Mani visvairāk no tava teksta - dreb, trīcinās satrauca. Nav jau toijs, kurš kā punķis uzvedas. Līdz ar to - es vestu pie doka.
Ja vienkārši būtu flegma un gulētu - tas nebūtu nekas. Mans mopsis ar pirms kāda mēneša pāri dienas sēdēja skumjš un lūrēja sienā. tagad čalis atkla formā - priecīgs lēkā, bāžas virsū ar savām miljons mantiņām un ārā iet smaidīdams...
13.04.2011 20:09 |

Reitings 274
Es tevi saprotu, mans sunītis arī jau otro dienu visu laiku guļ , viņam kājiņa laikam sāp, nesaprast, kas viņam ar ķepu noticis, viņš pat pieskarties apskatīt ķepu neļauj un klibo :( nabadziņš man tā žēl :(

Tev gan mazliet savādāk - aizved pie vetārsta .. varbūt kaut kas nopietns- manu kaimiņu taksim arī reiz kas līdzīgs bija.
13.04.2011 20:11 |

Reitings 796
Traki tiem, kam suņi nedodās rādīt savus pušumus utt. Manējais kad kko sadara ar kājām nāk pie manis, stiepj kāju un rāda, lai es fiksi visu savedu kārtībā (izvelku skabargu, apstrādāju pušumu utt.) :D šamējais jau no bērnības pieradis, ka ar visām sūdzībām ir jānāk pie manis, jo es vienīgā viņam spēšu palīdzēt :)
13.04.2011 20:15 |

Reitings 19
Manam taksim nesen bija tieši tas pats, kas Tavam, turklāt vecums pat mūsu suņiem viens. Tā vien liekas, ka lasu par savu suni, bet tas, ko gribēju pateikt - nekādā gadījumā neļauj sunim tagad lekt. Pilnīgi nekur. Manam taksim vets uzlika stingru, tā teikt, paklājiņa režīmu uz nedēļu. Neļāvām nekur lekt un pašam sunītim palika vieglāk. Ja ļausi, pēc neilga laika būs atkal sāpes suņukam atpakaļ. Tiešām ar to nevajag jokot, jo, ja tās sāpes sunim ielaižot tā bieži, tad beigās var līdzēt tikai ar kaut kādu operāciju, tāpēc, ja Tev sunītis mīļš, paseko viņam līdzi, lai viņš it nekur nelēkā :-) Veiksmi Jums abiem ;-)
13.04.2011 20:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)