draudzenes

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Gribas parunāties par draudzenēm un to būšanu,cik jums tādu ir,kādas attiecības,cik bieži tiekaties utt.

Vai jums ir kāda tiešām laba,uzticama un ilga draudzene? (nezinu,kā savādāk pateikt!)

Uzreiz varu teikt,ka man pat tādas īstas draudzenes nav. Par tādu varu saukt tikai savu māsu..bieži bijušas vilšanās. Ir man bijušas skolas laikā draudzenes,bet visas kkur pagaisušas. Piemēram,bija man draudzene. Piedzima viņai bērniņš, apprecējās (viņa bija greizsirdīga,ka man ir puisis!), vairs tā nesatiekamies, nemācamies arī kopā. Kontakts mums vnk ir nekāds-nav par ko runāties. Citreiz uzrakstu viņai-2 īsas vēstules atpakaļ un viss..jūtu,ka nav tas,kas agrāk.

Citas atkal aizlaidušas uz ārzemēm.

Citreiz pat saprotu,ka vislabāk varu sakontaktēt un uzticēties puišiem...

Kā ir ar jums?

13.04.2011 16:26 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
ir viena labākā, kura man ir šobrīd svarīgākais cilvēks dzīvē. tā jau ir vēl ļoti labas draudzenes, bet tomēr viena labākā tikai. iepazināmies pirmajā klasītē. bet tā pa īstam labas draudzenes kļuvām kādā 8tajā. Tad vēl vairāk satuvināja tas, ka mums vienādas problēmas bija, tas radīja sapratni un tā nu aizgāja. Tiešām, tiešām nespētu bez viņas šobrīd. Tad nu manai eksistenecei nebūtu ne mazākās jēgas :)
tiekamies reizi nedēļā, jo dzīvojam un mācāmies dažādās pilsētās tagad.
ar čaļiem es labi saprotos, bet nevienam vēl neesmu smējusi tā atvērties, kā meitenēm, tomēr kkas neļauj.
13.04.2011 23:21 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Man ir 3 labākās draudzenes.2 no pamatskolas laikiem, ar vienu no viņām pašlaik studēju kopā,tāpēc tiekamies ļoti bieži,arī brīvdienās un viņa ir arī tā,ar kuru ejam pa klubiem.Ar otru tā retāk tiekamies,bet jūtos morali viņai ļoti tuvu,vienmēr nenormāli priecājos,kad sanākam trijatā. Trešā draudzene no vecmammas pilsētas,jo tur pavadīju vasaras.Tagad viņa jau 10 gadus dzīvo Rīgā un tas ir tas cilveks,kas spriež loģiski, pasaka,kā rīkoties,un es tiešām uzklausu viņu kā māti!

Meitenes, par kādām tēmām Jūs runājat ar mātēm? Tiešām stāstat par puišiem visu utt.?
14.04.2011 01:36 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Jā ir.Sanāk tikties katru dienu-mācamies vienā skolā,esam pazīstamas kopš bijām zīdaiņi.Un viņa ir vienīgā šķiet,ko varu saukt par draudzeni,ir vēl vairākas ar kurām mēdzu iziet kaut kur,bet nu laiks ir pierādījis,ka viņas nav nekas.
14.04.2011 01:39 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka draugus (ļoti labus) var iegūt daudzos un dažādos veidos. Piemēram, man ir viena draudzene Pēterburgā, ar kuru sadraudzējos pa divām nedēļām tā, kā ne ar vienu citu savā dzīvē. :-D (l) Un katru reizi satiekoties ir tā foršā sajūta. :-)
Tāpat arī mans labākais draugs, kurš jau sen dzīvo Londonā.. Varam 3 gadus netikties, bet tāpat kā labākie. :-) Tā laikam ir tā īstā draudzība.
Tāpat arī manas skolas draudzenes - tādas man ir divas - viena no pamatskolas, otra - no vidusskolas. Kaut gan tiekamies reti, draudzība kaut kādā veidā nepazūd un par to man prieks.

Par bērnības draugiem... Jā, laikam taisnība, ka bērnības draugi ir tie, kuri Tevi pazīst vislabāk.. un saprot vislabāk + var pavadīt naktis un dienas atceroties visas blēņas un nedarbus. Man gan tas raksturīgs jebkurā vecumā. (s) :-D
14.04.2011 01:44 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mani vienīgie kontakti ar videnes draudzenēm ir pāris teikumi dz.d un v.d. apsveikumos.Un vairāk arī nejūtu vajadzību.Tas bija tas periods,kad bijām baigās draudzenes un nu tas ir garām.Izrādījās,ka reāli mums nekā kopīga nav un sapulcējoties gadu pēc izlaiduma reāli nebija par ko runāt.
No skolas laika palikusi tikai viena draudzene-mana labākā.Un nav mums draudzība kopš pirmā pampera,bet gan tikai no kkādas 11.klases.Bet tiešām esam īstas draudzenes.Un vēl trīs superīgās dāmas mēs abas ieguvām kā draudzenes universitātē.Ar viņām gan jūtu,ka pat tas,ka dzīvojam katra savā LV malā mūs neattālina.Vasarā satikties nesanāk,bet rudenī mums ir tāda sajūta,ka neesam redzējušās tikai kādu 1 dienu,nevis mēnešus.Varam klačoties,klačoties,klačoties :) Zinu,ka varu paļauties uz viņām,uzticēties.
Acīmredzot tās no videnes vnk nebija mani cilvēki.Tagad esam mazs bariņš,bet sajūta ir daudz savādāka nekā bija videnes bariņā...
14.04.2011 01:45 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Mans viedoklis pa drusciņai sakrīt ar to, ko rakstījusi Piparene un Sunscreen. Man ir labas un mīļas draudzenes, taču nekad nevienai 100% neklāstīšu savas attiecības un kādas man dziļi privātas lietas. Un ne tāpēc, ka neuzticētos viņām, bet gan tāpēc, ka nevēlos savu privāto dzīvi un ļoti personiskas lietas iznest ārpus savas mājas sienām.Šajā ziņā es uzticos tikai pati sev un savai ģimenei.
Gluži tāpat Sunscreen - ar draudzenēm mani vieno kopīgas vērtības, uzskati par konkrētām dzīves lietām, kas nav tikai tērgāšana par citiem cilvēkiem, viņu dzīves vai jebkādu citu sīkumu apspriešana. Turklāt, jā, taisnība, nav svarīgi, cik bieži mēs tiekamies, tas draudzības stiprumu nemazina.
14.04.2011 01:56 |

Reitings 5709
Es te nedaudz palasīju - interesanti, ka vairākas saka to, ko iepriekšējā komentārā minēja tējas roze - ka pilnībā var uzticēties tikai sev.
Man, piemēram, ar draudzenēm ir tā, ka pārrunājam VISU. Tāpat arī ar maniem vīrieškārtas draugiem... es pat nekad laikam neiedomātos filtrēt sevis teikto. Nezinu, varbūt tomēr vajadzētu. :-D
14.04.2011 01:59 |

Reitings 563
Salome
Interesanti :-) Bet varbūt tiešām ir tā, ka tā, ka es nemaz nemāku ar sievietēm draudzēties? :-)Nopietni, es par šo jautājumu esmu dažkārt iedomājusies :-/
14.04.2011 02:05 |

Reitings 563
Ui, otrajā teikumā viens lieks "tā" :-)
14.04.2011 02:06 |

Reitings 5709
Man arī kaut kā vienmēr šķita, ka nemāku, jo nekad neesmu sevi uzskatījusi par labu draudzeni. Bet par dažām tēmām ar vīrieti tā nevar izrunāties. :-P :-)
14.04.2011 02:07 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
man draudzenes parādās atkarībā no dzīvesposma, bet tā kā cilvēkiem atklājos ļoti minimāli, tad draudzeņu man nav daudz. Paziņas gan ir.

Vispār cik esmu novērojusi, tad nemāku īsti ieguldīt attiecībās ar draudzenēm, un ja viss jūk un brūk, pat necenšos kko glābt! (t)
14.04.2011 02:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
No ta briza ,kad aprecejos mans labakais draugs kluva mans virs!Jo vairak eju atminas,jo vairak saprotu,ka ta tiesam bija-man bija ari sievietes draudzenes ,viriesi,bet to ko uzticeju viram ,nevienam nevareju pateikt!
Laiki mainas,cilveki mainas!Es esmu noteikti cita,kada biju daudzus gadus atpakal,bet virietis ar kuru kopa dzivoju, man ir noteikti draugs,ne tikai milakais -sex partneris-ari sajas,jau otrajas attiecibas attiecibas! :-)
14.04.2011 02:13 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Ir paziņs, sirdsdraudzeņu nav. Es principā neuzticos svešiem cilvēkiem, jo ir gana nācies apdedzināties pirms tam.
Neuzskatu, ka sava privātā dzīve ir jāapspriež ar ciiem (kaut arī tie saukots labākie draugi). Patiesībā nevar zināt ko viņi domā un kā tas vēlāk var pavērsties pret tevi.
Protams, ir draugi ar kurie atpūsties, padiskutēt par dziļākām tēmām, bet mana privātā dzīve nav citu cilvēu darīšana.
14.04.2011 02:17 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Principaa nekad neesmu tiekusies peec labakaajiem draugiem tradicionaalajaa izpratnee, jo manaa dabaa vienmeer bijis patureet daudz ko pie sevis, dariit pashai uz savu galvu, nav man taa piekershanaas ne pret vienu taada, ka nevareetu shkirties. Viena taada man bija, kopsh beerniibas, bet pazaudeeju.
Man ir 3 vislabaakaas draudzenes pa visiem shiem gadiem atsijaajushaas, 2 no pamatskolas, treshaa no vidusskolas. Bet taapat es nekad vinjaam VISU neesmu staastiijusi.
Tagad esmu citaa valstii. Sheit ir iespeejas ieguut jaunas sirdsdraugenes, viiriesha draugu meitenes piem., butu daudz ko apspriest, pavadiit laiku, kameer vinji straadaa utt., daudz ejam sabiedriibaa, bet man kaut kaa nav iedvesmas. Mans vislabaakais draugs ir mans viirietis un mamma, vismaz taa, kaa es saprotu sho vaardu.
14.04.2011 03:07 |

Reitings 563
Karinjo, tieši tāda pati situācija kā man :-)
14.04.2011 03:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits