draudzenes

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Gribas parunāties par draudzenēm un to būšanu,cik jums tādu ir,kādas attiecības,cik bieži tiekaties utt.

Vai jums ir kāda tiešām laba,uzticama un ilga draudzene? (nezinu,kā savādāk pateikt!)

Uzreiz varu teikt,ka man pat tādas īstas draudzenes nav. Par tādu varu saukt tikai savu māsu..bieži bijušas vilšanās. Ir man bijušas skolas laikā draudzenes,bet visas kkur pagaisušas. Piemēram,bija man draudzene. Piedzima viņai bērniņš, apprecējās (viņa bija greizsirdīga,ka man ir puisis!), vairs tā nesatiekamies, nemācamies arī kopā. Kontakts mums vnk ir nekāds-nav par ko runāties. Citreiz uzrakstu viņai-2 īsas vēstules atpakaļ un viss..jūtu,ka nav tas,kas agrāk.

Citas atkal aizlaidušas uz ārzemēm.

Citreiz pat saprotu,ka vislabāk varu sakontaktēt un uzticēties puišiem...

Kā ir ar jums?

13.04.2011 16:26 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Nav tādas īstas vislabākās draudzenes. :-/ Vienīgais kam šobrīd kratu sirdi ir draugs - otra pusīte. Bet ir lietas, ko viņam nevaru izstāstīt, tad ierakstu dienasgrāmatā. (t)
13.04.2011 17:08 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Manas labākās draudzenes ir no studiju gadiem. Nu jau 7 gadi un nekas nav mainījies, viss, kā kopš 1. kursa.
Nepiekrītu viedoklim par to, ka īstākā draudzība izveidojas bērnībā. Tad cilvēki vēl ir puslīdz vienādi, atšķiras tikai aktivitātes un temperiments, pieaugot izkristalizējas dzīves uzskati, mērķi, intereses un tad iespējams cilvēkā saskatīt domubiedru, ar ko uzturēt kontaktus un veidot stabilu draudzību.
13.04.2011 17:11 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Jē, es neesmu vienīgā! Es labprāt draudzējos, runājos ar puišiem, jūtos kā zivs ūdenī. Šeit forumā ar vairumu meiteņu komunicēt ir easy, jo tas ir nets, bet dzīvē no kadām 80% šejieniešu vienkārši bēgtu prom, bet zinu, ka 1% noteikti ir tikpat frīkainas, cik es un ar tām varētu kontaktēties.
Man ir palikušas divas draudzenes un pat vinām es pusi nestāstu. Es labāk paklusēju vai uzticu labākajam draugam! :)
13.04.2011 17:11 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Un jā, šobrīd man ir tāds posms, ka vīriešiem ļoti viegli komunicēt. Viņi ļoti labi uzklausa, dod labus padomus. :-)
13.04.2011 17:13 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
man ir 4 cilvēki kurus varu saukt par draugiem, bet tikai divas no tām ar sirdi un dvēseli teiktu- DRAUDZENE!
tagad esmu arzemes jau 2 gadus un jo lielaks prieks satikt meitenes, kad aizbraucu mājās, jo tad bez jebkadam runam visas atrod laiku sanaksanai kopa! bet te arzemes man ir tikai pazinjas.. vienmer sanak vairak starp puisiem uztureties, tapec nav pat isti ar ko izklacoties, ta pa meiteniskam!
13.04.2011 17:15 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man kopsh skolas laikiem vienmeer ir bijis taa, ka bijis triijstuuris :D vienmeer es biju pa vidu, jo muuzdien mani nevareeja sadaliit...un veel joprojaam taa ir, nezinu, es laikam pievelku cilveekus, kas ir privaatiipashnieciski. man taa ir bijusi baigaakaa probleema vienmeer, esmu sapratusi, ka man labaak, lai nav nevienas "iistaas" draudzenes, nekaa ir un un pleeshaas kaa suns ar kakji. vienmeer kaut kaadas skaidroshanaas un greizsirdiibas sceenas....tas galiigi nav prieksh manis. tapec censhos tagad vairs nevienu draudzene tuvu nelaist sev klaat.
13.04.2011 17:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Man ir viena, bet tā tāda pati šīberniece kā es, pārējām neko jau nevar stāstīt :-D
13.04.2011 17:22 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man ir viena vislabākā draudzene jau no pašas bērnības,viņai es vienmēr varu 100% uzticēties un visu visu izstāstīt (l)
Netiekamies ļoti bieži,bet pāris reizes mēnesī tagad jau sanāk:) Bet sazvanamies var teikt katru dienu :)
Mazāk sanāk,ja viņas mīļotais ir mājās no jūras,tad mazāk satiekamies,jo viņa vēlas izbaudīt laiku,kad viņš uz sauszemes .
Vienu brīdi likās,ka viņa atsvešinājusies un nav vairs tik tuva ,bet tad nonākot dažādās dzīves situācijās tik un tā nonācu pie secinājuma,ka viņa ir vienīgā,kurai varu uzticēties,un esmu laimīga,ka man ir tik laba draudzene :)

Lai vai kas un kā,viņa nekad nenodos mani un es viņu (l)

Ir arī dažas paziņas, un draugi puiši,bet tie vairāk tādi izklaižu kompanjoni :)
13.04.2011 17:31 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Man ir tikai viena draudzene, kura man ir ļoti svarīga. (l) Pārējos saucu par labiem paziņām.
13.04.2011 17:53 |

Reitings 15092
Godigi sakot, es nevaru iedomaties savu dzivi bez draudzenem!! Un tapec mani parsteidz, ka tomer ir tik daudz cilveku, kuriem nav patiesu draugu..Bedigi! :-/

Man ir viena draudzenju chupinja no bernibas. Nu jau ar dazham draudzejamies apaljus 20 gadus!! (l)

Un otra chupinja ir no studentu gadiem! (l)
Uzticos savam draudzenem par 100%!
13.04.2011 17:59 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man arii shii ir saapiiga teema,pat ljoti. Man ir viena beerniibas draudzene. Bijaam neshkjiramas un saticiigas,kaa cimdinjsh ar rocinju. Diemzheel,kopsh vinjai paraadiijaas puisis ,vinjai nekad nebija laika. Vinjai taa ir slima apseestiiba. Vinjsh kaa cilveeks ir vnk kretiins. Vinjsh pat man ir meegjinaajis uzmaakties,kad vinja vienreiz bija darbaa. Mees bijaam sirdsdraudzenes. Tagad mees vnk esam kkas,kas agraak bija ljooti tuvs :( Es no sirds ieniistu to puisi,kas sachakareeja vinjai praatu.vinja pat ar savu gjimeni nekontakteejas vairs. Kad biju Latvijaa uz 2nedeeljaam un zvaniiju,rakstiiju vinjai,vinjai nekad nebija laika satikties ar mani. Man tas tik ljoti saap. Kad iedziljinos tajaa un domaaju par to,es vnk raudu. Paliek mazliet vieglaak tad. Mana vieniigaa draudzene shobriid un jau triis gadus ir mans puisis. Lai gan gribeetos lai viss buutu citaadi.
13.04.2011 18:57 |

10 gadi
Reitings 10290
ir man draudzenes,bet es līdz sirda dziļumiem neuzticos nevienam, nu pa kādiem 98% jā, bet 100% nevienam, un tas arī nekad nenotiks. man tas nav vajadzīgs izstāstīt visu līdz pēdējam.

Bet es tagad jūtu, ka 2 draudzenes lēnām atkrīt....nu, galīgi kaut kā nav.... - viena pārāk atšķirīga, mums patiesībā nav nekā kopīga, a otra nespēj tikt ar sevi galā, viņai vajadzētu tiešām parunāt ar gudru cilvēku, kas no malas pateiks, kā vi;nas izdarības izskatās...
13.04.2011 19:12 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
Man arii ir bijushas daudz vilshanaas, bet tas jau nekas.. tas tikai pieraada, ka taas nebija manas iistaas draudzenes :) man ir daudz pazinu bet tieshaam ljoti ljoti labas draudzenes, kuraam uzticos ir 2, ir briizhi kad tiekamies retaak, tad atkal biezhaak.. kaa sanaak.. viena man ir superdraudzene, katru dienu bez maz vai parunaajamies, ar otru retaak un tur arii kaa kuro reizi, citreiz sakashkjeejamies, bet taapat esam draudzenes... tad ir veel 3 labas draudzenes ar kuraam tiekos ljoti reti, jo katrai savas dariishanas, maaciibas un nav iisti laika, un viena vispaar ir aarzemees :)
13.04.2011 19:18 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man ir žēl tērēt laiku cilvēkiem, kas man neko nenozīmē vai kuriem es neko nenozīmēju. Tāpēc tādas paziņas, vienkārši draudzenes man nav- ar tādām- ja satieku pa ceļam kaut kur- parunāju, bet speciāli tikties- nekad netiekos. Man ir viena sirdsdraudzene un man pietiek. Ja gribas vienkārši pamuldēt- tad izmantoju forumu.
13.04.2011 21:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ir draudzenes no bernubas, no skolas.
13.04.2011 21:35 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Vieniigi man liels prieks,ka man mamma ir mana labaakaa draudzene.Cilveeks kuram uzticos simts procenti. Esmu tik laimiiga ,shodien dabuuju biljetes pie saviem miiljajiem. Beidzot redzeeshu mammu un mazo braali,neesmu gadu redzeejusi. (l) (l) (l) (l) (l)
13.04.2011 22:06 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
2 labākās draudzenes, kuras redzu reizi pāris mēnešos! :-/ Bet savādāk nekā nesanāk, jo katrai sava dzīve, viena vispār strādā naktsmaiņā gandrīz katru dienu, tāpēc vakari visi aizņemti, otra nedēļas nogalēs brauc uz laukiem pie vecākiem... :-/ Pa nedēļu es nevaru izrauties, jo man diena aizņemta... Vēl ir bijušas neskaitāmas draudzenes ar kurām bija tuvas attiecības skolas laikā, bet tagad praktiski nekontaktējamies... jo nav par ko parunāt!
13.04.2011 22:20 |

Reitings 5625
Mamma (l)
Druadzeņu praktiski vispār nav un dažreiz jau sirds sagriežas, bet nu... :-/
13.04.2011 22:32 |

Reitings 3379
Womankind +1.
Man nav nevienas draudzenes no bērnības, toties ir 3 brīnišķīgas draudzenes no studiju laika. Viena no viņām - jau no vidusskolas. Tiekamies arī diez gan reti, varbūt 1 reizi mēnesī, vasarā biežāk, tad braucam pie vienas vai otras uz laukiem. Pārējā laikā īpaši nesazvanāmies, esam pašpietiekamas būtnes. Noteikti nezvanām, lai paklačotos vai apspriestu, kādas kurpes labāk pirkt, vai citas nebūtiskas lietas. Kad esam kopā, runājam par visu ko, bet man patīk, ka bieži aizrunājamies par uzskatiem, dzīvesveidu, vērtībām un laiku nešķiežam tikai tukšās sarunās.
Es mīlu savas draudzenes, katru no viņām citādāk un katrā ir kas tāds, ko es ļoti cienu un augsti vērtēju.
13.04.2011 22:40 |

Reitings 179
Reģ: 16.11.2009
Tagad pēdējā laikā cilvēks ar kuru varu parunāt ir mana māsa. Draudzenes no skolas laikam ir izsijājušās pa Latviju, ārzemēm. Bieži vien nav laika atbildēt uz vēstulēm, satikties. Vēstules saņemu tādas vispārīgas, negrib īpaši par sevi stāstīt. Līdz ar to, es par sevi arī nestāstu, kā jūtos un citas lietas.
Es šobrīd dzīvoju tālāk no savas iepriekšējās dzīvesvietas, tas jau arī ietekmē. Šeit man arī nav draudzeņu, daudzas nepazīstu.
Gribas jau cilvēku, kuram vari uzticēties, parunāt, doties kopā iepirkties un kopā darīt daudz ko citu :-)
13.04.2011 23:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits