Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

draudzenes

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Gribas parunāties par draudzenēm un to būšanu,cik jums tādu ir,kādas attiecības,cik bieži tiekaties utt.

Vai jums ir kāda tiešām laba,uzticama un ilga draudzene? (nezinu,kā savādāk pateikt!)

Uzreiz varu teikt,ka man pat tādas īstas draudzenes nav. Par tādu varu saukt tikai savu māsu..bieži bijušas vilšanās. Ir man bijušas skolas laikā draudzenes,bet visas kkur pagaisušas. Piemēram,bija man draudzene. Piedzima viņai bērniņš, apprecējās (viņa bija greizsirdīga,ka man ir puisis!), vairs tā nesatiekamies, nemācamies arī kopā. Kontakts mums vnk ir nekāds-nav par ko runāties. Citreiz uzrakstu viņai-2 īsas vēstules atpakaļ un viss..jūtu,ka nav tas,kas agrāk.

Citas atkal aizlaidušas uz ārzemēm.

Citreiz pat saprotu,ka vislabāk varu sakontaktēt un uzticēties puišiem...

Kā ir ar jums?

13.04.2011 16:26 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Man ir 3 sirdsdraudzenes, kopā esam liekais 4nieks kopš skolas ;-)

Ar vienu no viņām draudzējos 19 gadus, ar pārējām divām 15 gadus.

Tagad, kad katrai sava dzīve, protams vairs netiekamies bieži, bet regulāri un tad pamatīgi un vaļsirdīgi par visu izrunājamies ;-)
13.04.2011 16:30 |

Reitings 535
Man ir 3 draudzenes ar uguni un ūdeni dzīvē pārbaudītas zinu ka varu paļauties uz viņām jebkurā mirklī.Ar divām esam 15 gadus kopā un ar vienu 14 gadus skolā sadraudzējāmies un tā visu laiku ,protams kad jaunāks bijām staigājām uz klubiņiem utt bijām biežāk kopā ,a tagad retāk kopā bet bieži sazvanamies ,jo ir visām,ģimenes un bērni (l)
13.04.2011 16:30 |

Reitings 4129
Tādas īstas draudzenes man nav, ir paziņas. Bērnības laiku draudzenes daudzas ir mainījušās un mums vairs nav nekā kopīga. Saprotu, ka arī pati esmu nedaudz pie vainas, jo īstas draudzeņu attiecības uzturēt no tālienes ir grūti. Pat, ja tie ir tikai pārsimts kilometri. :)
13.04.2011 16:32 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Varbūt ir kāda meitene,kas draudzeni ieguvusi tikai studiju gados vai vēlāk? :-)

Reitings 5395
man ir viena ūberlaba draudzene un tas, kas mūs par tādām ir izveidojis ir laiks - tiekamies labi, ja reizi mēnesī, pat retā, reizi divos, šat tad sazvanāmies pa vidu, bet viss cits notiek kad tiekamies. Esam pazīstamas kopš manas dzimšanas, senči kopā stutēja.
-ir vēlviena, kura ir forša un tā un šitā, bet mani daudz kas kaitina un ir lietas, ko es noklusēju, daudz ko izsaka mūsu raksturu dažādība mans pofigisms pret viņas centību, bet būtībā man arī labas attiecības ir ar viņas vecākiem un ar tiem var forši patusēt, parunāt un sirdi pakratīt!
- ir daudzas dažādas tādā līmenī, ka ko pasaku, ko ne un īpaši par to nepārdzīvoju
arī uzskatu, ka džeki, ir priekš manis labāks raudamplecs

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
tāda īstas nav nevienas.. nevienai no sirds uzticēties nevaru... esmu to sapratusi, vienīgā kam visu izstāstu ir mamma, jo zinu ka viņai var uzticēties un viņa pateiks ko domā.. ja nebūtu nācies vilties draudzenes tad droši vien skatītos uz to visu savādāk... (t)
13.04.2011 16:33 |

Reitings 535
ak šausmas aizmirsu par vienu viņa ir tālu prom ,bet tāpat katru dienu sazināmies un ar viņu draudzējos 2 gadus tik bet nu liekas kā māsa (l)
13.04.2011 16:34 |

Reitings 1534
Man ir 4 ļoti labas draudzenes, kurām varu zvanīt jebkurā laikā un parunāt un divi tādi paši draugi - puiši. Ar katru no viņiem satiekos vismaz reizi mēnesī. Sazvanamies, sarakstamies, protams, biežāk. Ar dažiem tiekos pat vairākas reizes nedēļā. Mans vīrietis pat ir greizsirdīgs, ka ar draugiem pavadu vairāk laika, nekā ar viņu.
Jā, ir vēl lērums vienkārši jauku cilvēku - paziņu, ar kuriem parunāties, bet tas ir cits stāsts.
Jūtos bagāta un mīlēta un mīlu viņus visus. :-P
13.04.2011 16:35 |

Reitings 535
vai ar divām no 9 klases ar vienu no 1 kursa un pēdējo tagad tik nesen
13.04.2011 16:36 |

Reitings 2295
Es uzskatu, ka visīstākie draugi ir tie, ko iegūst bērnībā. Tad veidojas personība, tad tu esi tikai bērns, atklāts, bez meliem, aizspriedumiem, bez sabiedrības maskām utt. Tas, ar ko tu esi uzaudzis kopā, tas tevi vienmer pazīs vislabāk ;-)

Reitings 256
Reģ: 05.06.2009
Es savu uzticāmāko draudzeni iepazinu šogad, neilgi pēc jauna gada. Un kopš tā brīža esam nešķiramas, es par viņu jau zinu visu no A-Z un viņa par mani tapat. Sajūta tāda it kā būtu pazīstamas sen jau sen. Atbalstam viena otru, zinu ka vienmēr uz viņu varu paļauties, skries kaut nakts vidū ja man vajadzēs. (l)

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Baigi sāpīgā tēma. Esmu izaugusi no pamperiem, tb skolas laika un sāku saprast, ka tās divas draudzenes, ar kurām esmu kopš videnes laikiem kopā, vairs nevaru nosaukt par draudzenēm.
Vienkārši vairs nav nekā kopīga, a man jau likās, ka mūsu savienība būs līdz mūža galam, bļin. Vienkārši cilvēki mainās, laiks iet un nekas nestāv uz vietas. :-/
13.04.2011 16:37 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Man apmēram tāpat kā Chanely (mēs arī sevi saucam par lielisko četrinieku). Bet, neesam vairs visas vienā pilsētā, katrai savi darbi, savas darīšanas, bet tik un tā, cenšamies tikties. Tāda riktīgi liela sanākšana visām kopā sanāk reizi gadā (tad vienmēr nosolamies, ka jātiekas biežās) :D, bet tie biežāk nemaz tik bieži nesanāk. Bieži tiekamies kāda ar kādu un tad pa ķēdīti aiziet informācija. Bet, ir vienalga forši.

Un vēl viena draudzene, kura dzīvo netālu no manis, bet, ar viņu mums biežāk tādas ģimeniskas satikšanās, tur piedalās arī mūsu bērni un mīļotie vīrieši!

Ikdienas likstas jau viņām nezvanu un nesūdzu, tās uzklausa cosmo dūdas! ;)
13.04.2011 16:40 |

Reitings 1592
ejot cauri gadiem arī lielās draudzenes atkritušas. man nav nekāda dižā draudzība saglabājusies ar skolas laika draudzenēm, jo mums ļoti atšķirīgas palikušas vērtības un uzskati, taču ir viena labākā draudzene, tiekos ar viņu vidēji reizi nedēļā, gandrīz katru vakaru sazvanāmies. nav man vinja pārāk ilgi, kādus trīs gadus, bet esam ļoti tuvas. mums ir bijuši kašķi, nesaskaņas, taču kaut kā pieņemam viena otru un papildinām, jo esam diezgan lieli pretstati.
tad ir jau vēl no augstskolas tagad pāris labas draudzenes, bet ar vinjām pilnīgi par visu tāpat nerunāju.
ir viens čalis labs draugs, bet gribētos, lai tādu ir vairāk, jo vienmēr liekas, ka vinji grib vairāk un tas krīt uz nerviem. es pat butuu ļoti priecīga par draugu geju. ar vinu vnk nebuutu problēmu tajā ziņā. :D
13.04.2011 16:42 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Pirms vairākiem gadiem man bija viena it kā draudzene, tad es viņu uzskatīju par labāko draudzeni, stāju viņai visu... līdz vienam brīdim, kad viņa visu, ko viņai stāstīju, pastāstīja tālāk citām meitenēm, kuras uzskatīju par vienkārši labām draudzenēm! tas viss beidzās ar to ka viņas sāka čakarēt manu un manas ģimenes dzīvi, piemēram, nakts vidū zvanīja uz mājām un traucēja maniem vecākiem nakts mieru, un tas pat bija tad, kad es vairs nedzīvoju pie vecākiem..šis bija viens no maigākajiem piemēriem, vienkārši ir arī tādi cilvēki, kas laikam nekad nepieaugs (e) (t) Tāpēc man vairs nav labākās draudzenes un nav arī vajadzība! tagad man ir 3 tikai labas draudzenes.. ;-)
13.04.2011 16:42 |

Reitings 2840
man ir viena labākā draudzene (l) jau kopš bērnības esam draudzenes. viena otrai nebaidamies neko stāstīt, kopā ir jautri. katru dienu sarakstamies skaipā,sazvanamies, tiekamies bieži.
augskolā arī ieguvu 3 draudzenes, bet viņām vēl nespēju tā uzticēties, bet tā pat ar viņām kopā ir labi :)
13.04.2011 16:48 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Man nav daudz, bet toties es zinu, ka daudzmaz varu uz vinjam palauties.
Visas ir aiznemtas ar ilgstosgiem draugiem (gimeni) vai ari prom (arzemes)..

Lielakoties jau ir taa-lidzko uzrodas draugs, draudzenes nozied.. ta kaut ka. Vai ari brivdienas grib pavadit ar savejiem, tapec nesanak satikties..

Es tagad esmu brivas meitenes statusa, tapec diezgan aktuals jautajums ari prieksh manis :D
13.04.2011 16:52 |

Reitings 12651
Man šķiet, ka patiesa draudzība iztur arī visas "dzīvošanas citā pilsētā/valstī", lielo aizņemtību utt. Man ir dažas super draudzenes (tai skaitā viena, kas nedzīvo Latvijā, bet mēs tāpat katru dienu runājam, nekas īsti nav mainījies no mūsu agrākās draudzības..tieši šonedēļ viņa atbrauks, tā gaidu! (l) ), noteikti nav tā, ka mums ir nenormāli daudz brīvā laika, bet tik un tā atrodas, lai satiktos vai kā citādi sakontaktētos. Un bez šīm man ir arī citas....draudzenītes ( :-D ), par paziņām saukt īsti negribas, jo viņas šķiet foršākas, bet nav arī tādas ļoti labas draudzenes, kas zina visu. :-)
13.04.2011 16:52 |

Reitings 1705
nav man :) un neprasās! kaut kā neuzticos šim velnišķīgajam dzimumam :D
13.04.2011 17:05 |

Reitings 1705
CherryGirl, man tas pats scenārijs, arī divas "labākās" bija, izrādās, ka tomēr nebija :)
13.04.2011 17:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!