Man vienkaarshi neiet ar tiem viirieshiem.. Nesaprotu, ko es daru ne taa. Visiem vinjiem interesee tikai vienas nakts sakari.. Taa vien liekas, ka buus jaapaliek vecmeitaas :D Neesmu izmisusi, bet man taa pietruukst taa miiljuma.. :( :-/
Nespeju nociesties-vajadzeja atbildet!!! :-P
Mana Francijas draudzene teica,ka tas esot tipiski Francija!Ja tu runa par viriesiem Latvija ,tad es varu teikt-tie veci tacu visur laikam vienadi :-D
Nopietni runajot ,laikam izlaisti...meitenes nemak pateikt ne,atri ielaizas sakaros,uzticas (t) !Gan viss bus labi :-) !Laikam jamak vinus mazliet patracinat,pasakot kadreiz NE! :-P
Kristine, tiesi sievietes ir tas, kas izaudzina tos muzigos bernus! Mammite to pienesis, mammite uztaisis sviestmaizi un mammite izmazgas apaksbikses, ta ari rodas tie memmesdelini.
Man tie sadzīves sīkumi liekas..sīkumi.
Mani vairāk uztrauc tas,ka vīrietis nesaprot,kapēc jāveido ģimene. Priekš kam, ja tāpat ir labi.Nav morāles kā tādas vispār, ir tikai "ES" un viss.
shoreiz gan runa nav par Latviju, bet gan Iiriju, kaut gan kas to lai zin, varbuut tieshaam vinji visur viednaadi :D
man vienkaarshi tieshaam nav skaidrs, nu kaa 30gadiigi (un paari viirieshi) veel joprojaam vieni pashi un nemaz neko nopietnaaku veidot neveelas!!! nu come on, vai tad 30 gados tieshaam nav taa kaa laiks piezemeeties un saakt domaat par gjimeni?? bet nee... :D man nesaprast..