sarkstas ar mazajām

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010

Krc lieta tāda, ka ar puisi esam spiesti dzīvot dažadās pilsetās, tiekamies reti. Šodien arī satikamies. Mums viss čikinieka - milsetība, attiecības, lielisks sekss, mes par visu runājam, viņs man stāsta nu visu pilnība - vnk visas savas raizes, slēptās domas, cerības, plānus uz dzīvi tā kā es novertetu musu attiecibas par ļoti labam, noturigām un atklatām! Bet šodien viņs man pastāstīja, ka pilsetā kur džīvo daudzas meitenes jaunas pieverš viņam uzmanību, skatas draugos kaut ko raksta un tml (draugam 22, meitenes vel vidusskolnieces pārsvarā)

Nu un pastatsīja, ka sarakstoties ar vienu mazo, tapat vien lai kavetu laiku, jo prasās pēc parunāšanās ar meiteni, bet ne tā ka ar mani. Vini tur apspriež pilsētas dzīvi, kaut ko runā par manu draugu un tml...

Nu un man tgd dusma iekša.. nez tāds bubulis iesēdies, ka es vāros visa vnk... No vienas puses man tas nepatīk, ka viņš vsp ar viņu kontaktējas, bet no otras puses tas čista ir vnk tāpat vien, jo citādak viņs man nestāstītu par to... Bet viņs neitrali man visu izliek netaujāts ne prasīts...

Tgd nez - gribēsies jau rit kad atkal tiksimies iztaujāt vēl par to meiteni un tā, bet negribās arī būt kā psihajai draudzenei kas tgd neliek čalim mieru, jo viņs jau neko neslepj un tā...

Bet atkal es jau vinam teicu, ka sakumā jau vienmēr neko nedoma, bet ar laiku, kad daudz sarakstās pieķeras cilvēkam un ta jau tās jūtas rodas... Ka man baile, ka nesamīlejas, jo mums jau redzeties sanāk reizi pa paris nedēļām...

NEz... vnk esmu dusmīga uz to situaciju... Varbūt varat pakomentēt un tā... Tikai nevajag ieteikt - "pamet viņu" un tml...

11.04.2011 02:40 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Kaķi, Tev bija jāsaka, kas cits :-D
JO es it kā, kad atšuva, biju mierā-nu gadās, citi plāni. Bet, kad uzzināju ar ko viņa brauca, nu tad tā nesmukā īpašība izlīda.
Bet nav tur, ko traci celt, es domāju. Vismaz cenšos tā domāt, jo jau aizvainojums jau ir, bet pagaidām-daudz par sakāpinātu.
11.04.2011 04:30 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es nemelosu! :D
Nu nakamreiz ari vinu uzmet kaut ka nejauki tad, bet, protams, netaisi scenu :D
11.04.2011 04:33 |

Reitings 4504
Nu es ar traci apzīmēju sarkastisku tekstu :-D
Viss ok, Gemini sliktas domas galvā. Rīt jau noteikti spēšu adekvāti domāt (oij, nu savādāk nemaz nevar). Jo savādāk sapratīs..
11.04.2011 04:35 |

Reitings 5119
Bet kadel Tev nevaretu but tiesibu uz sarkastisku tekstu, justies aizvainotai, dusmigai?
11.04.2011 04:37 |

Reitings 4504
Tamdēļ, ka ne jau iemeslā, ka uzmeta, vaina slējas, bet personā ar ko uzmeta. Un tas vairs nav aizvainojums, tā saucas greizsirdība un nepamatota.
A la bērnība-viņa ir labāka draudzene, nekā es (un viņa ir slikta, jo vel atļāvās ar draugu pamīcīties) :-D Nu piekrīti-ir tak dumji, ne? :-D
11.04.2011 04:41 |

Reitings 5119
Nepiekritu gan! :D
Tas meitenes riciba bija nejauka un es ari apvainotos. Nepamatota butu tad,ja Tev tikai SKISTU, ka vinai patik labak ta otra meitene,jo vina tur ta izteicas vai ta paskatijas! :D (Smiekligi skan) Bet te jau ir reals notikums, ko vina izdarija Tev "aiz muguras" ta ka..
11.04.2011 04:49 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
KAĶI tā ka teici dsk tad jau laikam uz mani arī tad nu es gan neesmu lidusi dtrauga "draugos" viņs pats stāstīja... :D
11.04.2011 04:55 |

Reitings 4504
Rīt velreiz par to padomāšu, un pārlasīšu Tevis rakstīto ar velreiz.
Bet es sevi labi pazīstu un zinu, ka emocijas ir nevietā. Ja jau man nebija aizvainojuma, kad pateica, neies ballēties ar mani, bet brauks ekskursijā, tad tas pēkšņais, kas uzradās uzzinot ar ko bija ekskursijā, velk tomēr uz parastu sivieešu greizsirdību.. Un to, lai arī šobrīd izjūtu, ar prātu neatbalstu un neredzu tai pamatojumu.
Skārleta (Gemini) saka-es par to domāšu rīt.. :-)
Tagad eksāmenam jāmācās :-D
11.04.2011 04:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits