Es neizlasīju komentārus. Nu tagad mazliet palasīju un sapratu, ka viņš teicis, ka varētu iesist arī tad ja viņam kaut kas nepatiktu. Nu man tāpat liekas, ka tie ir tikai vārdi, jo cik sapratu viņi jau vairākus gadus ir kopā un kaut kā neticas, ka pa gadiem nav bijušas tādas situācijas kad viņam kaut kas viņā nav paticis.
Es personiski uzskatu, ka vīrietis var pacelt pret sievieti roku ekstrēmos gadījumos un tas nav tikai tad kad apdraud dzīvību. Kā piemēru minēšu vēl vienu gadījumu kuru redzēju vecrīgā pie frančiem, burzmā cilvēku. Meitene sapsihojusies visu klātbūtnē sāka kliegt un grūstīt kaut kādu čalīti, pazemoja viņu tā ka maz neliekas, varbūt neizklausās nemaz tik briesmīgi, bet tas bija ļoooti iespaidīgs skats, man tā liekas tur visiem viņai uzšaut gribējās! Pieskrēja kaut kāds tā čalīša draugs sāka viņu purināt, viņa protams vēl vairāk sapsihojās un viņš iesita viņai pļauku! Jā, viņa sāka bimbāt, bet vismaz nomierinājās un līdz ar to arī teātris varēja beigties!
Un tādos gadījumos es uzskatu, ka tik ļoti pazemot cilvēku ir nepieņemamāk, nekā iesist sievietei pelnīti.