Esmu ņēmusi pagājušā gadā, vairākas reizes sms credit. Esmu apmierināta. :-)
Kredīti jau ir daudz un dažādi. Esmu vēl ņēmusi vivus.lv, jo man vajadzēja lielāku naudas summu izstiept iz vairākiem mēnešiem, bet procenti jau riktīgākie.
meitenes, man ljoti interesee kaadam meerkjim un kaadas summas juus esat njeemushas?
es vienmeer censhos no shaadien krediitiem izvairiities un ja galiigi nav naudas vienmeer kaut kaa izgrozos un sliktaakajaa gadiijumaa aiznjemos no draugiem/radiniekiem (jaa, zinu ka nauda var sabojaat attieciibas). man skjiet ka man pat no shiem interneta aiznjeemumiem ir bail jo liekas ka mani apchakarees :-D :-D
Principa ari es censhos izvairities no shiem kreditiem un domaju,ka tuvakaja nakotne noteikti tadus neizmantoshu. Es personigi njemu, jo pietruka mazliet remontam.
Bet situacijas jau medz but dazhadas, kad steidzami nepiecieshama nauda.
Mēs ar draugu ņēmām, jo viņš bija tikko atbraucis no darba ārzemēs un nebija vēl samaksāta nauda un vajadzēja par dzīvokļa īri samaksāt. It kā jau saimnieks bija ar mieru pagaidīt, bet man negribējās kavēt maksājumus. Paņēmām un pēc 3 dienām jau atdevām.
bet vispār es arī izvairos!
Ne, ne, cosmo briedis arī savu bereti nedabūs, es noliku to īsto!
Braucu vēlu vakarā mājās pēc frizētavas (safrizējos, bļin!!!!) ātrums, protams, pārsniegts, migla un no grāvja buks, es bremzēt, šis man pilnīgi gar mašīnas priekšu, bet no grāvja vēl divi, nu to otru es arī paķēru! :-(
Wow! No shitaa man ir nenormali bail vienmer uz arpuspilsetas shosejam. :( Aizpagashgad mums vesela rukshu gjimene mashinas priekshaa shoseju shkjersoja, bet nu laicigi pamanijam.
Nu un kada bilance - briedis dzivs? Cik traki mashina apskadeta?
Man arī pāris reizes bija, ka laicīgi pamanu, bet šī nebija no tām un es vēl steidzos mājās pilnīgi bez iemesla, nu tā kā dzītu kāds!
Rezultāti: briedis pagalam, puse izsmērēta pa stiklu, pārējo savāca mednieki (pēc likuma jānovāc), mašīna pagalam, joki par brieža gaļu un ragiem manu paziņu lokā tagad ir topā! Pašai ne skrambas un labi ka tā! :-)
Zaķi, tā bija darba mašīna! :-D arī stulbums, bet, ko nu! Nu nauda nekad nemēdz būt lieka, taču man visas mantas tajā bagāžniekā palika, bet mašīna stāv angārā, tur tak būs papīru ņemšanās.... par to es tagad, kad vēl tikšu, kad paņemšu.
Esmu ņēmusi vivus.lv - agrāk ļoti patika bet tagad vairs nav tik izdevīgi.
man patī ktādi kredīti kur var atmaksāt pa daļām, ja kādreiz steidzami vajag nelielu summu, var aizņemties no via sms.
studentiem - studentu atbalsta fonds
Esmu ņēmis pie ātro kredītu no VIAsms. Viņi pārbauda tavu maksātspēju - vai Tev ir stabils ienākums. Vismaz no aizdevējiem viņi ir vieni no uzticamākajiem.