Jaukums, tā kā esmu studente, mācos augstskolā, ir studentu apliecība izmantoju maksimāli studentu piedātās atlaides, tas attiecās arī uz taksi, vienmēr izsaucu studentu taxi, lētāk protams, un šī reize nebija izņēmums, izsaucu taxi pēc 15min bija klāt, iekāpju taxometrā, stādos priekšā, ka esmu studente, un uzrādu apliecību, uz ko saņēmu atbildi, ka viņš nevedīs pa studentu tarifu, saku kā tas var būt, viņš kaut ko dusmīgi murmulēja, biju gatava kāpt laukā un izmantot citu pakalpojumu, taču viņš sazinājās ar dispečeru, un uzlika tarifu 0,60Ls iekāpšana, saku viņam kāpēc tāda attieksme, kādas tiesības viņam ir tā attiekties, viņš taču pelna naudu par to, un vispār darbs uz katra stūra nemētājas, arī es strādāju un neatļaujos tā izturēties pret klientu, viņš lauzītā latviešu mēlē paaugstinātā tonī prasa uz kurieni man vajag, nosaucu adresi, kas ir 5 min brauciens, viņš kļuva vēl niknāks un nomurmulēja kaut ko krieviski un nepatīkamu, jo loģiski brauciens man sastādīs summu 2Ls ne vairāk, protams es aizrādīju par tādu attieksmi, un viņš attiecās tā it kā es būtu pēdējā, un ja reiz nevaru maksāt ragā tad vispār nafig braucu ar taxi... Grūti ir pastāstīt, ja neredzi attieksmi, to bubināšanu, paģērošais tonis, es jutos briesmīgi... Atļāvos viņiem uzrakstīt un paust neapmierinātību, galu galā es taču nebiju piedzērusies, nezuvedos agresīvi bet es neesmu viņaprāt maksātspējīga un 2Ls par 1km braucienu ir šausmīgi maz...
;-)