Sveikas, meitenes , :-)
Šī ir mana pirmā diskusija. Parasti šeit esmu vairāk kā lasītāja.
Šim forumam mani iedvesmoja diskusija ar nosaukumu „tām kas vienas..”. Esmu brīva meitene jau gadu ar astīti.Visu laiku biju attiecībās. Man ir bail no vientulības. Es nemāku būt viena. Ar prātu saprotu, ka šobrīd esmu pietiekami aizņemta, lai nevarētu atļauties skraidīt katru dienu uz randiņiem vai veltīt daudz uzmanību kādam konkrētam cilvēkam,lai arī vēlētos to,bet sirdī es ilgojos pēc attiecībām, pēc otra cilvēka. Manā bagāžā ir smagas bijušās attiecības un sekas no tām. [zems pašvērtējums, nepārliecinātība par sevi, greizsirdība,alkas pēc lielas uzmanības u.t.t] Rūgtā, sen zināmā patiesība ir tāda, ka ,jo vairāk vēlamies attiecības, vīrieti sev blakus, jo mazāka iespējamība to iegūt. Laikam jūt pa gabalu. Es ļoti labi apzinos savus trūkumus un jūtu, ka man ir sevi jāpilnveido un jāgūst mazas uzvaras pār negatīvismu un nedrošību.Pozitīva domāšana un skatījums uz dzīvi. Lūk, ko es vēlos iemācīties. Iesākumā vēlos iemācīties būt laimīga ar sevi un savu dzīvi savā sabiedrībā, tikai tad es varu domāt par otru cilvēku.Es negribu būt vairs grīdas lupata, kura ļaus sev darīt pāri.Es neesmu tāda, bet iemīloties līdz ausīm es kļūstu mīksta.
Nu lūk, es vēlos kļūt pozitīvāka, komunikablāka un pārliecinātāka par sevi, atgūt pašvērtējumu un mīlestību pret sevi. Ikdienā gūstu iedvesmu lasot un pildot ieteikumus ,ko atrodu internetā. [ http://ej.uz/gqgp ] Man izdodas, bet ar to ir par maz. Es esmu uz pareizās takas, bet es nezinu, kā un ko darīt, lai iegūtu vēl lielākus panākumus,pozitīvu skatījumu uz dzīvi, vairāk smaidu ikdienā un laimi arī esot vienai = ar sevi. Vai šajā diskusijā varētu atklāt savu veiksmes atslēgu tās meitenes, kuras iedvesmoja pieminētajā diskusijā ne tikai mani, bet arī pārējās?