Vakar sakausēju draudzene ūdenspīpei to trubiņu, kur velk iekšā, viņu atsevišķi var nopirkt? un cik apmēram maksā? un ja nevar atsevišķi nopirkt, tad cik maksā jauna mazā ūdenspīpe?
Var, var nopirkt :)
Jāskatās tajos pašos veikalos, kur pīpes tirgo, bet ne visos ir. Brīvības/Cēsu krustojumā ir tās biroju/bāžu ēkas, tur ir Indijas preču bāze un tur ir daudz trubas pieejamas, ja nemaldos 2-3 lati.
Sveikas, atkal...
Tad nu tā, veikalos šļūtenīte maksā 7-10ls, absurds, pa 12ls jaunu ūdenspīpi var nopirkt...
Tad nu varbūt kādai mētājas nevajadzīga ūdenspīpe vai ūdenspīpes šļūtenīte, varbūt var pārdot?
Nu, nu - es taču rakstīju par to bāzi - tur ir visa atribūtika par lētām naudām, es 2dien tur būšu, varu pateikt precīzu cenu. Piedevām pašas mazākās pīpes maksā sākot no 6 latiem.
Manami, esmu aizmirsusi piebilst, ka esmu no Liepājas, bet ja tik tiešām tāda cenas atšķirība un patiešām maksā 2-3ls, tad man draudzene Rīgā, sarunātu kaut ko ar viņu...
Miglaini atceros,bet man liekas,ka viņam pat bija mājaslapa.Neesmu pirkusi,bet dabūju viņu no cosmo,kur kāda bija pasūtījusi.Ja vajag varu iedot niku :-)