ko darīt?

Reitings 42
Reģ: 25.01.2011

sastrīdējos ar draugu..un šis pasaka tiešā nozīmē pisies no manas mājas.esmu 8,5 grūtniecības nedēļā.vai tas vispār ir vīrietis???

09.04.2011 13:33 |

Reitings 60
Reģ: 29.01.2009
Gemini dance or die, ar to bērnu plānošanu tomēr ir tā, ka tu nekad nezini, kā dzīve iegrozīsies. Man arī ir vienmēr bijis tavs viedoklis, ka sievietei nepieciešamības gadījumā ir jāspēj bērnu uzturēt vienai pašai. Kad es plānoju mazo, man bija tiešām labi ienākumi, citreiz vairāk nekā 1000 ls mēnesī, stabils darbs starptautiskā uzņēmumā, arī krīzes laikā. kad jau biju stāvoklī, uzņēmums pēkšķi bankrotēja, man pat neizmaksāja pēdējo naudu. Labi, ka bija iekrājumi. Draugs toreiz arī, protams, nebija sajūsmā, pārbijies par to, kā tiksim galā, daudz stresa grūtniecības laikā.

Bet nu ir jāspēj izvērtēt, kas ir prioritātes, piemēram, gaidāmā bērniņa veselība, u.t.t.

Protams, to vieglāk ir pateikt nekā izdarīt.

Bet autorei es ieteiktu par vīrieti pašlaik pārāk nesatraukties. Tev drīz būs tik daudz pienākumu un raižu, ka viņa neapmierinātība uz visa tā fona būs sīkums. Kaut kad jau izlemsi ko iesākt. Bērns ļoti visu maina, bet noteikti, ka ir tā vērts.
12.04.2011 00:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Terra-es jutu loti nervozu atmosferu -man loti nepatik ,ka vins pateica,zinot ,ka esi stavokli!Tiesam zel-ja jau tagad nak ara tadi vardi,kas tad bus pec bernina dzimsanas?!Pardoma visu kartigi-kadreiz dusmas jau pasaka kaut ko ne ta,bet man tiesam liekas,ka vins ir diezgan spontans sava uzvediba...!Padoma visu mierigi,saliec visu pa plauktiniem!Turies! :-)
12.04.2011 01:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu tas shoreiz shis te kaa reiz tieshaam ir CUUKA.
...ja kaadam paliek no taa vieglaak... :-/
12.04.2011 02:15 |

Reitings 42
Reģ: 25.01.2011
paldies meitenes....
12.04.2011 16:30 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
džemma, neesi sapratusi manu domu. Ne jau materiāli uzaudzināt (kas protams arī ir ļoti svarīgi), bet gan psiholoģiski. Ka spēj nesabrukt paliekot vienai ar bērnu, zinu sievietes,kas neiet prom no večiem tik tamdēļ, ka nespēj iedomāties kā vienas varētu audzināt bērnus tieši psiholoģiski-sak, labāk vardarbīgs tēvs, nekā nekāds (protams, pēdējās muļķības, bet nu).
Turklāt, Tev taču vispār draugs bija blakus, tātad ne par to stāsts šoreiz.
12.04.2011 16:51 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Uz jautājumu, vai tas vsp ir vīrietis???? A- nedomāju gan.
1kārt: kā jūs tikāt pie domas par bērna plānošanas, ja viņam nemaz nav darba? domājāt iztikt ar smieklīgo māmiņas algu?
2kārt- ja jau viņam ir izdevīgi, ka tumaksā rēķinus, kā viņš domā tos maksāt, kad būs patriecis tevi ellē ratā? varbūt ir uz šo vietu pieteikusi kāda cita? jo cik saprotu, pats viņš rēķinus nomaksāt nevar...
3kārt- kad viņu satiksi, pajautā[tā vēsi un lietišķi], ko, viņaprāt, tew darīt ar bērnu... domāju, ka atbilde izteiks visu- gan ko tew darīt, gan viņa attieksmi pret tevi, attiecībām, bērnu un turpmāko dzīvi..

12.04.2011 17:34 |

Reitings 60
Reģ: 29.01.2009
Nu līdz tam es vispār nebiju aizdomājusies, ka kāda varētu sabrukt tikai tāpēc, ka vienai pašai jāaudzina bērns, ja ir normāli dzīves apstākļi. Bērns - tā taču ir normāla lieta dzīvē.

Ja ir atkarība no otra cilvēka vai nespēja dzīvot savu dzīvi, būt patstāvīgam, tad es šaubos, vai tam vispār ir kāda saistība ar bērnu, bērns tikai tiek izmantots kā attaisnojums tam, ka nenotiek nekāda rīcība. Sieviete nespētu aiziet no vīrieša arī tad, ja viņai nebūtu bērni.

Grūtniecības laikā sievietes no vīrieša sagaida ļoti, ļoti daudz, bet cilvēks jau nemainās, viņš ir tieši tāds pats, kā bijis iepriekš.

Bet vīrieši, manuprāt, tā pa īstam saprot, ka viņiem ir bērns tikai pēc tam, kad viņš ir piedzimis.

12.04.2011 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits