Sveikas,
nav kam man stāstīt, gribu vnk izkratīt sirdi. Kā jau daudzas no Jums zin, mans draugs un kolēģis vienā personā. Esam kopā nu gandrīz sasodītus divus mēnešus.
Bet jau ir radies apnikums.. visā.
Esmu pēc horoskopa dvīne, un dvīņiem ir tā ,ka viņi ciest nevar dzīvot vienveidīgu dzīvi, visu laiku būt kaut kam vienam.
Draugs arī palicis pēdējā laikā ļoti īdzīgs. Pārmet man visu ko, protams pats sevī jau neredz mīnusus. Es esot auksta. Viņš teica ,ka varētu pat muzejā glāstīt vaska figūru, no tās gūtu tādas pašas sajūtas ,kā glāstot mani .. tikai vēsumu . Ok- Jā! Es esmu attiecībās ļoti noslēgta, nespēju sevi pa īstam parādīt,atvērt..
Viņš vēl visādi mani sauc darbā. Viss ko izdaru , viņa acīs šķiet NEKAS..
ka esmu dumja un tikai sieviete, ka man nav domāšana. Es tomēr ilgojos pēc kkā ,kas mani tomēr samīļotu, atzītu manus darbus paveiktos , atbalstītu manus sapņus nākotnes.. visu.
Vakar ar vienu no bijušajiem , kurš aizbrauca strādāt uz UK , bet mums ideāli saskanēja . Un pastāstīju viņam savu sāpi, un viņš pateica ka mans draugs ir idiots. Nopietni- tā arī pateica.
Vakar ,kad atnācu uz darbu biju ļoti sliktā garastāvoklī. Uznāca raudiens , atceroties to ,ko draugs man pateica iepriekšējā vakarā. Tad viņš pienāca, tā it kā nekas nebūtu noticis ,stulbi pajautāja TU RAUDI? Ne viņš man atvainojās par to vakaru, ne samīļoja,neko.
Tagad ir tā, bez mazvai tā ,ka mums ir brīvās attiecības. ''Dari ko gribi''.. :@
Tas viss sviests aizsākās tāpēc ,ka pie manis uz biroju atnāca mans labs draugs , kurš ir GEJS patiesībā, draugs to labi zin, bet netic ka man ar viņu tik labi saskanot ,ka mēs bez maz vai viens otram patīkam, bet jā - viņam tomēr ir tā otrā orientācija...viņš man ir kā draudzene ar kuru parunāt, aiziet šopingā. Draugs uzmeta lūpu ,neatvadoties aizgāja prom. Apvainojās.
Un jā.. nākamā dienā pajautāja '' Kā Tev sekss ar ''A'' !?'' - Normāli ne, šitā pateikt?!
1. viņš ir zilais
2. Esmu nevainīga. Eh, bet ej un pierādi! :D
Man pat ar draugu sekss nav bijis pa šo laiku , un domāju ka arī vispār nebūs, jo neredzu nekādu vajadzību pazaudēt to ,kas man ir dārgs tomēr ..
esmu apjukusi, nezinu ko darīt tālāk..
Sūtīt ellē ar negribu. Tā jau čābīgi un ikdienā viens otru redzam.
Esot vēl kāds iemesls , viņš teica ka es esmu nepieejama pārāk. Un ka viņam ir zudusi jebkāda sexuāla interese par mani!