Es negribu sludināt jebkādu attiecību noliegšanu, drīzāk uzsvērt personīgā es nozīmi. Pirms kāda laika tepat forumā jautājumu topikā meklēju atbildi uz to, vai pastāv paradīze, uz ko man viena no cosmo meitenēm, laikam Līdere, sacīja, ka jā, turklāt tepat uz Zemes virsmas. Beidzot, beidzot es varu viņai piekrist :-) Ceru šo sajūtu saglabāt ilgi jo ilgi ... Tas nenozīmē, ka man pašlaik ir gana, nebūt ne, es apzinos, ka man pieder neizmērojami plašumi un tas vienkārši ceļ spārnos (l)
Ja atgriežamies pie vīriešiem un attiecībām, aizvien vairāk pārliecinos, ka parakstīties uz tām, nezaudējot sevi (nespēju bez viņa dzīvot, jūku prātā, ne par ko citu nespēju domāt utt.), var tikai tad, kad esi nobriedusi kā personība, kad esi gatava būt par līdzvērtīgu partneri, nevis naivu skuķi (šo es attiecinu uz agrāko sevi), kas dzīvo tikai ideālās mīlestības dēļ un pazudina sevi līdz ar šo attiecību beigām. Skumjākais ir tas, ka receptes pret to nav, pret to, lai pat pret savu gribu nepieķertos kādam, tāda laikam ir sieviešu daba (t)