greizā sirds :(

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010

Sveikas :)

jau kādu stundu skaidrojos ar savu draugu par vienu satikšanos.Man šdn sarunāta satikšanās ar vienu puisi,kuram IR draudzene un ar kuru man ir labas attiecības. Esam labi draugi un tā. Jau gadu neesam tikušies. Šdn esmu tajā pašā pilsētā ,kur viņš mācās un sarunājām satikties. Draugs taisa tādas scēnas,ka bail metas.

Viņam jau izskaidroju,ka starp mums nekā nav, izņemot vecu un labu draudzību. Paskaidroju,ka viņam IR draudzene... Lai gan pēdējā laikā attiecības ar viņu ir sliktas...

Draugs ne par ko negrib ,lai ar viņu tiekos.

Viņš viņu nekad nav redzējis un domā,ka mums kkas ir. Es pat piedāvāju viņus sapazīstināt,lai nešaubās,ka mums kkas varētu būt. Bet nekā.

Nesaprotu,ko,lai daru .

Viņš ir tik greizsirdīgs...

Šobrīd sēžu viena un domāju,kā lai viņam to iestāsta!?

Palīdziet kkā.. :-/

07.04.2011 14:45 |

Reitings 1248
Atbildot uz Jūsu izpaustajiem viedokļiem :
- nevarēju neteikt, jo tur nav ne kā tāda,ko slēpt, un vēl pie tam tajā pilsētā ir tik daudz mums kopēju draugu, ka 100% kāds pateiktu, ka mani redzējis ar kādu,ja nebūtu to pateikusi. Un bija arī tā,ka mūs redzēja mums ar draugu pazīstams cilvēks.

-afterdark : es nesāpinu savu mīļoto, nebiju domājusi,ka viņa reakcija būs tāda,kāda tā bija. Un vai tiešām man nevar būt draugi, ar kuriem satikties?! Ok, es viņu nebiju satikusi apmēram gadu, bet tas nemaina faktu, ka mēs esam draugi. Un tieši tā dēļ,ka neesam ti ilgi tikušies, mēs gribam satikties.

-Heartkiller : visu izrunājām par to, bet... tā visa runāšana no viņa puses pārvērtās histērījā. Viņš pateica, ka neuzticās, un tad es jautāju, vai neuzticās man ?! Un atbilde bija sekojoša : Es uzticos Tev , bet es neuzticos Viņam. Bet kā viņš var uzticēties, ja pat noraidīja piedāvājumu viņus abus sapažistināt ;)

-chocoo : viņš ļoti labi saprotu,ka man ir vis vis vis visdārgākais .

-Zombie : nav nekad nekādas intīmas attiecības mums bijušas. TIKAI draugi. Esam runājuši viens ar otru par attiecībām un tā, kratījuši viens otram savas sirsniņas , savasr sirds sāpes, tpc arī šī tikšanās pēc tik ilga laika man bija svarīga.

-Lollipop : mēs esam labi draugi, un tas ,ka gadu neesam tikušies nenozīmē,ka nevar satikties . tas nemaina to,kādas ir mūsu attiecības . Draugam jau piedāvāju tādu variantu, kategorisks NĒ.

-aguciitis-raudupiete : ja nebūtu TIKAI draugs, tad mans mana otrā pusīte sen jau nebūtu, man nevajag divus uz reiz. Kādas vēl problēmas jātaisa, problēmas būtu tad, ja aizietu, un tas cilvēks, kas mūs ar to otru puisi redzēja pateiktu manam draugam ,ka biju ar citu ! Un kam man tādas problēmas atkal ?

Atvainojos,ka nevarēju atrāk atbildēt, nebija iespējas .

10.04.2011 20:37 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
ceptais zakji, tu ar savu puisi kopaa dziivo?
es laikam to draugu uzaicinaatu uz maajaam uz vakarinjaam (vienu pashu vai kopaa ar draudzeni, nav svariigi) un savam puisim vienkaarshi par taadu faktu pazinjotu, neprasot atljauju. tikai paarliecinaatos, ka mans puisis arii tajaa laikaa maajaas :-P
10.04.2011 20:51 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 29.01.2009
tipiska sieviešu domāšana - es nebūtu teikusi!
tas ir vel nožēlojamāk, kā pateikt...
10.04.2011 20:55 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kompleksains draugs,ko tur teikt,no tā jau tā greizsirdība rodas,manuprāt,
10.04.2011 20:57 |

Reitings 1248
buchmuule : nē,nē, nedzīvojam pagaidām vēl kopā.
Bet doma ir pēc kāda laika sākt dzīvot kopā. Es biju pie drauga aizbraukusi, bet es ar to otru puisi satikos, kamēr draugs bija augstskolā. Man vnk bija brīvs un nebija ko darīt, un tā kā man bija iespēja satikt to otru pusi, kpc, lai es to neizmantotu?! Vēlāk,kad mana tikšanās ar to pusi beidzās, es devos pie drauga un viņš nāca līdz, un viņus sapazīstināju. Arī tad mans puisis uzvedās diezgan neadekvāti. Domāju,ka tādā veidā, kkas mainīsies, mainīsies drauga domas par to puisi, kā nekā , NEKĀ slēpjama mums nav. Bet tomār nekā...

-@paris : it kā kompleksu nav , bet tādas greizsirdības scēnas...

Vēlāk protams, ka uzzināju kpc tā. Bet tas jau b''ija tikai tad, kad bija strīds tik tālu...
10.04.2011 21:09 |

Reitings 13796
Nu beidz,katram ir kompleksi,tāpēc notiek uztraukumi - ja nu viņa/š aizies pie cita? Ja par sevi un otru ir pārliecība,kāpēc trakot? Nezinu,man pašai draugs ir grizsirdīgs un domāju,ka tas ir tāpēc,ka nav pārliecināts par sevi,kā jau daudzi cilvēki.
10.04.2011 21:15 |

Reitings 1248
@paris : piekrītu.

Bet tā diena bija tik drausmīga, labi,ka tgd viss nokārtojies.
Nezinu ,kas būs, kad sākšu studēt un ikdienā komunicēt ne tikai ar pazīstamies, bet arī ar nepazīstamiem cilvēkiem.
10.04.2011 21:46 |

Reitings 13796
Man šķiet,ka to slimību nevar izārstēt,es vienkārši vairs neņemu galvā to greizsirdību,ja kādreiz tur mēģināju ucināties - kas tad nabaga vīrietim kaiš,tad tagad vienkārši - ir greizsirdīgs,lai pats ar svei tiek galā,un jāsaka,ka scēnu ir divreiz mazāk. Veiksmi :-)
10.04.2011 23:14 |

Reitings 55
Reģ: 15.02.2009
kas tev tas par slimikji draugu? arprats, vairs nevares ar saviem pazinam satikties. kaa mani tracina sitie greizsirdiigie idioti @ taa ir tava dziive - gribi satitkies - satiecies, kada draugam gar to dala
10.04.2011 23:57 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ai, man besi sitie parlieku greizsirdigie. Daritu ,ko es velos, neesmu ipasuma nevienam.
11.04.2011 00:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits