Atbildot uz Jūsu izpaustajiem viedokļiem :
- nevarēju neteikt, jo tur nav ne kā tāda,ko slēpt, un vēl pie tam tajā pilsētā ir tik daudz mums kopēju draugu, ka 100% kāds pateiktu, ka mani redzējis ar kādu,ja nebūtu to pateikusi. Un bija arī tā,ka mūs redzēja mums ar draugu pazīstams cilvēks.
-afterdark : es nesāpinu savu mīļoto, nebiju domājusi,ka viņa reakcija būs tāda,kāda tā bija. Un vai tiešām man nevar būt draugi, ar kuriem satikties?! Ok, es viņu nebiju satikusi apmēram gadu, bet tas nemaina faktu, ka mēs esam draugi. Un tieši tā dēļ,ka neesam ti ilgi tikušies, mēs gribam satikties.
-Heartkiller : visu izrunājām par to, bet... tā visa runāšana no viņa puses pārvērtās histērījā. Viņš pateica, ka neuzticās, un tad es jautāju, vai neuzticās man ?! Un atbilde bija sekojoša : Es uzticos Tev , bet es neuzticos Viņam. Bet kā viņš var uzticēties, ja pat noraidīja piedāvājumu viņus abus sapažistināt ;)
-chocoo : viņš ļoti labi saprotu,ka man ir vis vis vis visdārgākais .
-Zombie : nav nekad nekādas intīmas attiecības mums bijušas. TIKAI draugi. Esam runājuši viens ar otru par attiecībām un tā, kratījuši viens otram savas sirsniņas , savasr sirds sāpes, tpc arī šī tikšanās pēc tik ilga laika man bija svarīga.
-Lollipop : mēs esam labi draugi, un tas ,ka gadu neesam tikušies nenozīmē,ka nevar satikties . tas nemaina to,kādas ir mūsu attiecības . Draugam jau piedāvāju tādu variantu, kategorisks NĒ.
-aguciitis-raudupiete : ja nebūtu TIKAI draugs, tad mans mana otrā pusīte sen jau nebūtu, man nevajag divus uz reiz. Kādas vēl problēmas jātaisa, problēmas būtu tad, ja aizietu, un tas cilvēks, kas mūs ar to otru puisi redzēja pateiktu manam draugam ,ka biju ar citu ! Un kam man tādas problēmas atkal ?
Atvainojos,ka nevarēju atrāk atbildēt, nebija iespējas .