Oi, visādi jaukumi bijuši! (l) Atceros, ka ziemā reiz sastrīdējāmies un no rīta pie mana loga sniegā bija uzpūsts (ar to oranžīgo krāsu, ar kuru parasti uz kokiem ceļmalās ir kaut kas uzpūsts, nezinu, kas tā īsti ir)"uzruna manā mīļvārdiņā, es Tevi ļoti mīlu!". It kā pavisam parasta lieta, bet man aizķērās vairāk par visiem čemodāna izmēra ziedu pušķiem un tamlīdzīgi. :)
Vasaras nakti izbaudījām uz puiša mājas jumta, ietinušies pledā, malkojot tēju, skatoties zvaigznēs ... un runājoties, šķiet, par visu, kas uz sirds (l)
Mana pirmā mīlestība man dzimšanas dienā uzdāvināja lielu pītu grozu pilnu ar Rafaello, laikam gadu ēdu viņus. Tas bija tik jauki un maigi, tam brīdim ļoti piemēroti :)
Man patika kalnos...vins prasija ,vai esmu gatava,es jau sapriecajos -tulit bus lielais seksins,bet virs-toreiz vel milakais, bija domajis iet paslepot!Tas bija romantiskas dienas toreiz ,sen atpakal Tahoe...! (l)
Manuprāt, mūsu romantiskākie piedzīvojumi ir divi: mūsu pirmais tālais ceļojums - braucām divatā ar mašīnu ceļojumā uz kādām 7 dienām pa Eiropu; bet otrs laikam jau bildinājums, kurš bija riktīgi forši saplānots un saorganizēts tā, lai es neko nenojaustu! (l)