iekopēšu no vienas vecās diskusijas savu sakāmo :-D (starpcitu, pameklē meklētājā, ļoti daudz diskusijas ir ar tādu pašu nosaukumu, kā Tavējā!)
The Vampire Diaries - baigi ilgi neskatījos, domāju - aij, kārtējais vampīrnieks. Bet kad sāk skatīties..ehhh, un ja vēl tiiiiiiik fantastisks viens no galvenajiem varoņiem..nevar atrauties!
Pretty Little liars - varētu teikt to pašu, ko Tu + man ļoti patīk Caleb
HIMYM - arī piekrītu Tev, nedaudz atgādina Friends, kas arī superīgs.
Modern Family - man ļooooti patīk, tas ka tie tēli tik dažādi uztaisīti, visi kopā sajaukti un katram savs raksturs utt. super! Ļoti patīk Gloria ar savu akcentu.
Cougar Town - man kā vīna mīļotājai, nu, ļoti patīkās tāds jauks un smieklīgs
Shameless US - sākumā arī domāju, ka bišk tāds ne tāds, kādu gribās skatīties vēl, bet draugs teica - davai, paskatamies vēl kādu sēriju...un tā arī aizgāja, jo tālāk, jo interesantāk.
GG - man liekas tāpat kā lielākajai daļai. Sākumā foršs un interesants likās, tagad tikai lai pamielotu acis. Sižets var teikt nekāds, var tikai minēt, kurš ar kuru kārtējo reizi būs kopā vai kurš ar kuru vēl nav bijis, tie tātad nākamie
Nu, tad tagad tie, kas Tev nav minēti:
Men in Trees - interesants gan ar to, ka nav kārtējais seriāls par ģimeni vai nelielu draugu bariņu, bet sižets piesaistošs, žēl tikai, ka beigas tika tā aprautas un vairāk par 2 (ja nemaldos, vairs īsti neatceros) sezonām neiznāca.
Dexter - seriāls par sērijveida slepkavu, šim ir tā, ka visa sezona saistās ar vienu tādu lielu notikumu/vienu personu, tāpēc, kad sāk skatīties pirmo sēriju, gribas uzreiz visas nākamās arī noskatīties. Par spīti galvenā personāža "profesijai" viņa tēls ir uztaisīts tāds, ka mani, piemēram, nenormāli pievelk. Patīk arī tas, ka laikā gaitā tie notikumi visādi attīstās, nav tikai plika slepkavošana. Un vispār tas viss stāsts par viņu...
True Blood - šis no visiem, man šķiet, visvairāk atkarību izraisošais. Noskatījos pirmās sērijas un vēl domāju - skatīties tālāk vai nē, bet pēc tam...ar draugu pat līdz 4:00 skatījāmies, tur tiešām, kad sāk, tad nevar tā vienk 1 sēriju noskatīties un viss. Bet seriāls, kā jau var noprast, par vampīriem..un ne tikai, interesanti vispār veidots un "gultas ainas" vienmēr uztaisītas tā...nu, riktīga kaisle, kas savienojas ar mežonīgumu, šķiet. To dēļ vien ir vērts skatīties, haha
Everybody Hates Chris - nav nekāds sakars ar Everybody Hats Raymond (vai kā viņš tur). Šis tāds tipiskais komēdijseriāls par ģimeni, kurā tēvs, māte, trīs bērni, no kuriem vecākais ir tas Chris, par tādu melnādaino rajonu. Bet, nu, ļoooooti smieklīgs. Arī katrs personāžs tā interesanti izstrādāts. Ir tāds komiķis/aktieris Chris Rock, un šis seriāls tā kā par viņa bērnību.
House MD - man šķiet, ka visiem jau zināms, par ko tas ir. Pirms atklāju visus pārējos seriālus un to tēlus, nenormāli patika House ar savu raksturu
Two and a Half Men - arī gan jau zini, par ko ir. Žēl, ka atcēla šo, jo arī smieklīgs, vienkāršs, garastāvokli uzlabojošs bija.
The Big Bang Theory - šis ir par draugiem zinātniekiem (tā laikam viņus varētu vienā vārdā nosaukt), arī komēdijseriāls, šogad galvenais varonis tieši dabūja baidos sameloties kādu balvu par par labāko tēlojumu komēdijseriālā, tā kā ir tiešām labs, viņi, tie tēli, arī visi tādi interesanti, ar saviem īpatnējiem jociņiem.
IT Crowd - tas tāds tipiskais angļu humora pārpildīts seriāls, bet arī var skatīties un ir interesants, kaut gan man pašai tas angļu humors ne visai, šis seriāls patīk.
Secret Diary of A Call Girl - tajā man patīk viss! Sākot ar galveno tēmu, beidzot ar galvenās varones kurpēm! Kā jau pēc nosaukuma var noprast, seriāls ir par eskortmeiteni, kura dievina savu darbu!
My Boys - seriāls par vienu sievieti, kurai ir vīrišķīgi hobiji un aizraušanās, tāda diezgan puiciska un visi viņas labākie draugi arī vīrieši, tikai viena draudzene. Pokeris, sports, joki - viss tur iet vaļā.
Shit My Dad Says - salīdzinoši jauns komēdijseriāls, galvenais varonis ir nepārspējams
Entourage - šajā var pamielot acis ar to, ko var atļauties tikai cilvēki ar augstiem ienākumiem, kad skatās, tad pilnīgi sagribas arī tur nokļūt. Bet vispār seriāls ir par 4 draugiem, no kuriem viens (vairāk vai mazāk veiksmīgi) cenšas izsisties filmu lauciņā kā aktieris.