... visām, kam vēl neguļas... :)

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011

aļjo... :-D

kā pagāja diena??? ko labu daram??? 8-)

mana vēl nav beigusies, jo galvā ir pasavaris (l) šodien tika ļoti labi pavadīts laiks kopā ar kādu, kuru laikam nu jau var nosaukt par draugu (s) :-D vajadzētu sākt domāt ar gultiņu, bet nemaz prāts uz to nenesas... (l) :-D

06.04.2011 03:03 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Izlasīju par to Bikini Bash, nopriecājos, ka reģistrēšos un dabūšu tās balviņas, plus vēl forši izklaidēšos, bet eh, nez vai ir vērts reģistrēties pat.. Nemaz nezinu vai būšu Latvijā tai 26.jūlijā, visticamāk ka nē. (t) Fāāk, atkal viss gar degunu. :-D
06.04.2011 04:33 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Āh, meitenes te par futbolu! Man gan futbols bija iemīļots sporta veids vēl ilgi pirms Schweinsteiger (sorry, nespēju iedomāties, kā var latviskot uzvārdus) sāka spēlēt jauniešu izlasē.. (l)
Atceros Bekhema sensāciju - Manchester United uzrāvienu, šķiet, 96./97.g.... tad Real Madrid kā superkomandu ar Zidane, Ronaldo (Ronaldinho tik tikko bija parādījies :-D ), Raul, Casillas... aaaaah, kā es dievināju to komandu! (l)
Bet vispār, pats, pats mīļākais man laikam ir Buffon par spīti visam Juventus skandālam. Arīdzen, atceros, kā par Rai Sport rādija Seria A spēles - Juventus vs Roma, Milan vs Lazio...
Vispār, es laikam nekad neesmu bijusi izteikta vienas komandas vai pat vienas līgas fanāte.. man visur ir kāds mīlulītis! :-D Piemēram, tagad, lai gan vairs neinteresējos (Premier League galvenās spēles paskatos gan), bet ļoti ceru, ka Krkic viiiiiss izdosies! Lai gan, kā noprotams, Barcelona nekad nav bijusi mans favorīts.. :-P
06.04.2011 04:46 |

Reitings 5709
Ā, vēl, lai gan, atkal, Vācija nekad nav sevišķi imponējusi ar savu futbolu (nu, varbūt vienīgi Kahn pagātnē), bet vēlu visu to labāko Muller! Tā priecē redzēt jaunus talantus. (l) :-) Cik nu viņš jau jauns pēc sportistu standartiem, bet nākotne viņam liela, es ceru, (l)
06.04.2011 04:51 |

Reitings 251
O my, tāds fails par to Inter. Tā ir ka skatās bez skaņas. Paldies par labojumu.

Runājot par futbolu u.tml.

Pagājušo nedēļu iesāku klačoties ar ārzemnieku bariņu par steriotiem, cip par citām nacionalitātēm.

Tā pa nopietno iesaistījos es, nīderlandietis un brits.

Brits tāds : Jā, jā, Nīderlandes nacionālais sporta veids ir šautriņas. (nu cip baigi nerubī neko no sporta)
Es saku: kuš, kuš, Nīderlande vismaz līdz pēdējam paspēlēja Āfrikā pagājušo vasar.
Brits: Nu mēs vismaz aizbraucām.
Es: Tas skaitās uzbrauciens par to, ka latvieši vispār netika uz čempi?
Brits: Latvieši spēlē futbolu? (fāaak)
Nīderlandietis tāds: shut up, latvieši pa smuko sevi parādīja 2004.ajā.
Es tāda: Jā, nabaga turkus sašokējām.

Nu vienvārdsakot bija tonakt man jautri. :-D

06.04.2011 05:18 |

Reitings 251
P.S.Un vēl par bizbizmārītēm runājām. Es saku: mums pat ir īpašs pantiņš, ko skaitīt, kad viņa uz pirksta uzlien. Viņs saka: mums arī - Ladybird, ladybird, fly away home,
Your house is on fire,
Your children shall burn!
Man tāds šoks! Kā tā?!
Izrādās viņiem pirmoreiz tas pantiņš pierakstīts 1774. gadā.
Jautājums: Kā viņš nonāca un iedzīvojās starp letiņiem??!!
06.04.2011 05:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)