Sveikas meitenes! Man jums tāds jautājums, varbūt varat palidzēt, varbūt jums arī ir pagadījies tads vīrietis, līdzīgs manējam un zināt ko lietas laba darit :)
Lieta tāda - manam vīrietim izskatās, ka ģimene nav ieaudzinājusi civilizēta cilvēka manieres, tās būtu - laiž "bezdeļus" mana klatbūtnē visu laiku, un pilnīgi ignorē manas labsajūtas tobrīd, es saprotu var gadīties, bet vinam ta ir ikdiena un mierigi atrunājas ar to, ka ta vina veselibai ir labak, nu comoon ir tak tejinjas, zalites u. c lietas, ka to samazinat, bet vinam vienalga :(
Vinsh par higiēnu ari reti kad domā, piemēram, ieiet nomazgāties, bet nesapūšas ar pretsviedru līdzekļiem, lidz ar to pec 15 min viņš atkal jau ož pēc sviedriem, es jau sāku pierast pie ta visa, bet vng citreiz liekas, ka tas nav normali :( Protams ir reizes, kad vinsh smuki sapucejas un labi smaržo, bet par to doma reti ... dažbrid vnk liekas, ka viņš ir mani "dabujis" un vairs necenshas nemaz sevi kaut ka uzfrišināt, jo kad iepazinu viņu sākumā, tad tik traki vel nebija. Protams vel ir problemas ar drebem, vinam vinas mužīgi vecas, noplīsušas, sasmērētas, kuras vairs nevar izmazgat - nu isak sakot ists VECIS :D Bet man tas ta tracina... ir jau vel visadas nianses, par visam tam lietam,piemēram, ka ar āra apaviem mierigi iet, staiga pāri paklajam un reti tīra savu istabu + vel mēdz kur pagadas visu nomest un man vnm visu ir jakarto, un kad par to runajam tad vinsh vai nu nosmej vai apvainojas, bet pārsvarā nekas nemainas...
Ko, lai lietas labā dara, lai viņš beidzot sāktu aizdomaties par to visu un viņā parādītos vēlme būt skaistam, smaržīgam un kārtīgam virietim :(?????