Mājkalpotāja?!?

Reitings 18
Reģ: 23.07.2010

Sveikas,

gribas dzirdēt citu viedokli.

Nesen sākam kopā dzīvot un arvien vairāk rodas sajūta, ka man vienai vajag,lai māja būtu sakopta, jo viņš neko nedara un pat nezuskata par vajadzīgu. Pat vēl labāk, viņš uzskata, ka sieviete ir tādēļ domātā, lai par māju rūpētos un ēst vecim dotu, bet es tak arī uz darbu eju, a pa kuru laiku?

Kā jūs ar to tiekat galā jeb jums nemaz tādas problēmas nepastāv?

05.04.2011 14:16 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Paldies Dievam man tādas problēmas nav, parasti gan es maju sakārtoju, bet man aŗi tā labāk patīk, tad es zinu, ka viss ir izdarīts un man patīk lēnu kārtot, kad viena mājas esmu. Vīrs pa nedēļas vidu pāris reizes saslauka grīdu, ja kaķis sanes gružus.

Bet kas ir superforši es nekad nemazgāju traukus, ma riebjas to darīt. :%27-( Vīrs jau pieradis, ka tie ir viņa pienākumi. Jo ja viņš neizmazgās trauki mūžību var nostāvēt un es ēdīšu no vienreizlietojamiem :-D
07.04.2011 13:15 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Man vienmēr nāk smiekli, ja šāda tipa diskusijās saka - jo ātrāk, jo labāk, vēlāk neizmācīsi, neielaid utt :D Goda vārds- tā kā par tādiem suņiem :D Kad mana sune mācījās, trenere tieši šos vārdus mums regulāri atkārtoja :D
Bet par tēmu.. Domāju, ka vīrietis, kurš ciena savu sievieti, neuzskata viņu par mājkalpotāju, sorry. Man draugs zina, cik ļoti man riebjas mazgāt traukus, tāpēc viņš to dara VIENMĒR, vispār pat neatceros, kad pēdējo reizi to darīju pati.. ēst gatavošana ir 100% mans pienākums, bet, tā kā man ļoti patīk to darīt, es neiebilstu.. Māju kārtojam kopā,taču šad tad gadās, ka kādam no mums 'aiziet ciet' un plkst. 23 vakarā sākas lielā mājas beršana. :D
07.04.2011 13:16 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
hmm...maneejais peec savas iniciatiivas tikai miseni nes laukaa un traukus mazgaa, paareejo es bakstu ar pirkstu, tad dara :D :D bet shads variants mani apmierina :D mees kopjam kopaa dziivokli, es tik pasaku, kas vinjam jadara un viss, sadalam vnk uz puseem darbus.
07.04.2011 13:16 |

Reitings 254
Reģ: 31.05.2010
Es neuzskatu tādus vīriešus par vīriešiem. Kas Tu esi par vīrieti, ja nevari pats par sevi parūpēties? Tad tas ir bērns, kuru vajag apkalpot.. :-|
Visi draugi, kas man ir bijuši man vienmēr gatavojušu ēst, es savukārt atbilēju par tīrību mājā. :-)
Nu manējam nemaz nepatīk, ka ap viņu pārlieku rūpējas.. :-)
07.04.2011 13:20 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Ja jau nesatraucas par to visu, tad:
1- Viņam patīk tas, ka tu to dari un tev tas padodas
2- Viņam nav nekas pret nekārtību un netīrību
3- Viņš ir pārāk slinks, lai pats kaut ko darītu (vai varbūt pārāk noguris, vai apslimis(tad arī ir bezspēks))
4- ... ?
07.04.2011 13:25 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
ārprāts, kā man riebjas tie memmesdēliņi. Es vēl saprastu, ka vienkārši slinks, bet ja nāk ārā tādi teksti kā:"tas ir Tavs pienākums... celies ātrāk, taisi man ēst... mamma man taisīja" brrr, tad es laistos lapās :D
07.04.2011 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits