Tatad esmu kopa ar puisi loti isu laiku vins ir skaists u.t.t nav saubu ka meitenes gruti vinam nav dabut.Tatad vinam nacas kadu laicinu padzivot pie vienas meicas jo nebija kur citur... tatad mes satiekamies un vins atstaja kompi ieslegtu savu skype.. un tad nu man rakstija ta meitene ka vins mani krapj ka vins ir nezheligs babniks un ka vins ir nelabojams ka viniem ari bija sex 5dien un ka vins mil sajutu ka daudzas meitenes ir bez prata un ta taalak. karochit ka vinam tadas ka es esmu daudz bet es ta padomaju ja vinam tadas ka es ir daudz vai vins ar mani runatu pilnigi visu laiku pa skype video chata pat darba majas.... un kad ballejas 5dien vins 4os nakti vel ar mani sarakstija un pa tel runaja kad it ka viniem ir bijis tas sex...
es esmu loti apjukusi vai ta ir vienkarshi kkada greizisrdiiba . Vins pats saka ka vins ir debila un ka nezin ko runa un ka vins neko tadu nav darijis. un man gribas ticet jo nu mes patiesham pa dienu lidz velai naktij runajamies skype.. satikties gruti jo talas pilsetas dzivojam... man vins loti patik.. un man loti bail no ta ka ta varetu but taisniba