Paaudžu viedokļi apģērbā

Reitings 78
Reģ: 06.12.2010

Man ir 20 gadi un es dzīvoju kopā ar mammu, vecmammu un mazo māsu. Pati strādāju un mācos. Bet tie nebeidzamie strīdi mani nobeigs. Mamma un vecmamma nebeidz man pārmest, ka es staigājot pliku vēderu un krūtīm. Bet viņu uzskats ir tāds, ka, ja ziemas jaka nebeidzas ap to vietu, kur beidzas dibens, es staigāju ar pliku vēderu un tāpat ar džemperiem. Maziņš v veida izgriezums jau ir plikas krūtis un nekas, ka es uzlieku šalli - es staigāju plikām krūtīm pa āru. Un iestāstīt, ka ir meitenes, kas tiešām staigā tā, ka nabu var redzēt nelīdz - viņas tas neinteresējot. Nu ko darīt, es taču pati pelnu to naudiņu par ko pērku drēbes un katru reizi pie kaut mazākajām iesnām man jāklausās, ka atkal es plika staigājot un vainīga esmu pie visām vainām.

03.04.2011 14:17 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Man laikam ir paveicies (l)
Loti patik iet ar mammu uz veikaliem, jo vina vienmer atradis kautko forsu ko es pati nepamanitu. (l)
03.04.2011 17:17 |

Reitings 200
Reģ: 29.01.2009
Es arī agrāk neklausīju. Pirms diviem gadiem apsaldējos, tagad klausu :D
Protams, nevelku jakas, kuru garums man ir līdz ceļiem, bet tomēr ziemā vienmēr satuntulējos un jakas lieku biksēs. Īstanībā arī es nevaru vairs ciest, kad redzu meitenei pliku muguru ziemā vai nini svārkus vējainā laikā. Tas man liekas stulbi. Negribu izklausīties kā vecmamma, bet labāk tā, nekā mocīties. To saku pēc savas pieredzes.

St.c. Arī man, kad es aizbraucu uz laukiem, ir jāklausās vecmammas pārmetumi par plikajiem pupiem :D
03.04.2011 17:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man tas pats ar omi. vislaik brauc virsu, bet tai pat laika nepiedava man nopirkt neko.
vinai tas ir aiz garlaicibas. nenem galva.
03.04.2011 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits