Nuu, stāstiet tās, kuras bija riga plaza. ko labu nopirkāt?
Patiesībā biju patīkami pārsteigta, jo likās, ka atlaides būs kkādām atlasītām precēm tikai, bet nē - visai jaunajai kolekcijai (piem, zara, mango, bershka utt) -20% (l)
zakji, neprasi no manis tādu upuri, tu tiešām gribi, lai mani nofilmē un pēc tam pasniedz balvu kā resnākajam cosmo zaķim visā bikini bash vēsturē???? :D
hell - Tu ko tiesham esi tik naiva, ka ceri, ka Tev balvu pasniegs?? :D :D Ja nu vienigi lakatinju, ar ko piesegt savus plikumus, lai negrauj cosmo imidzu! :D :D
Es tik tgd mājās, nokavēju pēdējo transportu, nācu ar kājām Pec 1h20min nākšanas manas kājas ir kā pīlei,nenormāli sāp. Jūtos laimīga, ka novilku zābakus, kuriem būs jāmaina papēdi :D
nopirku auskarus-dievīgus, un matiem lociņu ar skausti spīdumu.
Iesju taisīt tomātmaizīti.
Pats pasākums pārāk garlaicīgs, biju kgaidījusi kādu UH un AK!!!, bet nekā. :)
rigtigs fail...man kompis uzkaaries bija un nogarlaikojos vakaraa pie gramats (e) (e) taa gribejas parunaties pec pasakuma (e) njamsi bus jasaruna ta kompja apskatiishana!
gravity zhel ka tevi nekur nesastapu :-( pietam taads gabals tev taccu jaaiet bija uz majam,nabags,ceru ka ssodien nemociis kajas sapes!
Es biju ieskrējusi uz 5 min, bet kaut kā nepaķēra tas pasākums, nezinu kāpēc, varbūt nebija noskaņojums... bet vasarā gan gribēšu uz Bikini Bash aizbraukt, tikai jānotievē :-P
Back, esi zaudējusi,ja nekur neesi bijusi. :-D
Es atbraucu mājās un raudāju. Kā princesīte taksī raudāju,ka nenopirku, ne to zilo bluzonu,ne legingus, ne pelēku jaciņus, ja es visu kopā norpirktu, es knapi 20nieku iztērētu. Tagad esmu tāāā pārskaitusies uz sevi.
A vismaz Madaras krēmu paraudziņus dabūju. :-D Un mani arī ielūdz uz Bash`u.