Man ari patik verot putnus,dzivniekus...!Man pagajusa gada rozu kruma bija ligzdina-kura sedeja tads pavisam mazs putnins uz olinam!Es visu laiku velejos nofotografet,bet bija bailes iztraucet!Tas tiesam bija skats! (l) (l)
Nupat atcerejos ari par laciem Tahoe-ta ir vienreizeja sajuta ,but loti tuvu lacim ar mazo...tas noteikti notiek vienreiz dzive...redzet ,ka mamma baro berninu,ka vina skatijas uz to savu mazuli!Vienkarsi dievigi! (l) (l) (l)
Ledene-es tapec saku visam savam "smalkam" draudzenem no Latvijas-ja interese tikai veikali-nav verts teret naudu ,un braukt uz Kaliforniju!Nujorka ja -Kalifornija ne... domata vairak dabas milotajiem...! (l)
Jā, tur pat aprakstīts, ka, ja nav tēvs, kas palīdz mātei atnest barību un mātei jādodas vienai, tad liela iespējamība, ka olām pietrūks siltums un tajās vairs nebūs dzīvība.. :-/
Es domāju, ka vienkārši tāpat, jo, ja apskatās kā uztaisīts, tad izskatās kā būrītis, bet nē, viņa visu laiku iekšā ārā lidinās. Nedomāju, ka nebrīvē tiek turēta. (t)