Ui, skatos šeit izvērtusies ļoti karsta diskusija...Es arī zinu dažas glītas un gudras meitenes, kas ir vienas UN vientuļas.Domāju, katrai no viņām ir savi iemesli, kāpēc tas ir tā. Taču piekrītu viedoklim, ka tas,kā mēs redzam un domājam par sevi mēdz atšķirties no tā, ka mūs redz citi. Arī vīrieši :-)Dažkārt šīs bildītes var būt pat ļoooti atšķirīgas.Ir būtiska atšķirība starp gudru un pārliecinātu sievieti un gudru un PAšpārliecinātu sievieti.
Kas attiecas uz kašķa tēmu... Tā kā šeit esmu reģistrējusies ļoti neilgu laiku,atzīšos godīgi,reiz pēc meitenes komentāra, kura pamatdoma bija "Austrumeiropas meitenes var pazīt pa gabalu, izņemot mani" un "man brendi nepieciešami,jo dodos uz kinofestivāliem un lux restaurant" iegūglēju,lai uzzinātu, ko vairāk. Tiklīdz atklāju pāris nekonsekvences tekstos, pārstāju šos tekstus lasīt.Un, jā, tā ir mana izvēle, ko lasīt, kam ticēt un pievērst uzmanību + neviens mēs neviens neesam ideāls. Aizliegt nevienam kaut ko rakstīt nevaram, pat, ja dažkārt tie ir suņa murgi.
+Salome un Virtulis