Ļoti interesanti un atšķirīgi viedokļi.
Man arī ir draudzene, kura ir gudra, skaista, mīļa utt., bet viņa visu dzīvi meklē kkādu sapņu princi, nevis reāli skatās uz puišiem, kuri gatavi nonest zvaigznes viņai pie kājām, agrāk man likās tas tāds pusaudžu sindroms, tiekties pēc tā, ko nevari dabūt, bet gadi iet uz priekšu un joprojām tas pats, nezinu, es īpaši par to vairs neiespringstu.
Kas attiecās par meitenēm, kuras saka, la lv nav normālu veču, nevar jau tā 100% pateikt ir vai nav, ir meitenes/puiši, kuriem vnk nepasē kopā ar latvieti, piemēram, man tētim bija darbkolēģis, kurš satikās ar 10tiem latviešu meiteņu, bet beigās apprecēja krievieti, tagad ir kopā jau vairakus gadus, precējušies, mazulis, māja un visādi citadi veiksmīga dzīve, tāpēc gribu teikt, cik cilvēku tik viedokļu.
Mani pilnībā apmierina latviešu puiši, tāpēc man nešķiet, ka viņu nav. Pati savam uzskrēju pavisam nejauši virsū, nemaz iepriekš nedomājot par kkādām attiecībām, bet es piekrītu, ka lielākoties meitenes ir brīvas, jo uzstāda tādas prasības, kas parastam mirstīgajam vīrietim nav izpildāmas.