Vai 25+ nevainīgs vīrietis tādā gadījumā ir labs vīra materiāls? Šaubos gan. Ir 21. gs, cilvēkiem sekss ir fizioloğiska vajadzība, kas nenozīmē, ka būtu jāmaina partneris max bieži, bet ja arī ir jauns katru mēnesi, nu un? Neko nosodāmu tajā neredzu.Bombon, es Tevi nesaprotu. Tu pati esi nevainīga, bet uzskati, ka puišiem jābūt galīgi nopisušiemies. Un kālab nevainīgs vīrietis vairāk nekā 25 gadu vecumā nevarētu būt labs vīrs? Vispirms jau - kādā ziņā nevarētu?
Kaut vai klasisks piemērs ir sociālie tīkli un iepazīšanās internetā, kur vidusmēra vīrietim neviena nekad pirmā neuzrakstīs un uz viņa 50 aicinājumiem varbūt 2 izmisuma vadītas atsauksiesInterneta publika ir īpaša. Nejauc to ar reālās dzīves visvarbūtīgākajiem gadījumiem.
Es personïgi neticu nekādām latiņām, bet varbūt uzrunātā meitene jūt, ka puisis domā, ka ir savu “latiņu” nolaidis?
Interneta publika ir īpaša. Nejauc to ar reālās dzīves visvarbūtīgākajiem gadījumiem.
Varbūt tu tam neesi pievērsusi īpašu uzmanību, bet patiesībā latiņu jeb varētu teikt arī "kastu'' sistēma mūsdienās strādā ne mazāk izteikti kā agrākajos laikos
Mēs savā sabiedrībā kaut kad esam sākuši jaukt izskatu un sociālo statusu ar pašpārliecinātību.
Un “ne subjektīvisms” attiecībā pret naudas makuProtams, ne naudas maks ir galvenais, ir daudz faktoru, kas ietekmē seksuālo pievilcību(ieskaitot arī materiālo nodrošinājumu), bet tas viss jau pieder pie 2. partnera meklēšanas stadijas
Arī randiņošanas laikā daudz ko var uzzināt.Un uz randiņu Tu ej ar tādu, kas atvainojās jo uzskrēja virsū? :-D Nē, Tu jau esi pirms tam atradusi puisi vismaz kaut cik pievilcīgu, viņš izskata testu jau ir izturējis, tad tu sāc vērtēt arī citas lietas.
bet ne tikai ārēji, daudzi aizmirst, ka jākopj sevi arī iekšēji.
-
Kaut vai plati gurni meitenēm, kas ir mūsdienu sabiedrības "WOW" signalizē uz vieglāku ražošanas spējuJa meitene ir sportiska, komunikabla un interesanta, tad viņa var būt tīkama arī ar šauriem gurniem. Tie bioloģiskie faktori ne vienmēr spēlē noteicošo lomu. Turklāt bieži vien vīriešiem rodas patika pret bioloģiski nekvalitatīvu izskatu (piem., ļoti tieva). Parasti jau katrs novērtē atbilstoši piemērotībai sev pašam.
zskats, mīļie puiši, ir subjektīvs jēdziens (kas vienam liksies ne visai, otram zelta gabaliņš). Ma++
Tas pats skaistais cietumnieks, kurš tika ārā no cietuma, jo esot skaists - man liekas ļoti neglīts, jo pameta sievu vienu ar 3 bērniem un aizgāja dūdot pie citas dūdiņas.man vins nekad nav licies pat simpatisks. Nu re ka gaumes atskiras, drizak atbaidoss. Par raksturu vispar neizteiksos.